11 kerületben melyik doki vállal császárt altatással? Legjobb lenne a Szent Imre kórházból, de ha valaki tud mást szívesen várom
Beszélj egy aneszteziológussal, mert tényleg ez a legkockázatosabb, és csak életmentő esetben használják, a szülésfelkészítőn nálunk ezt mondták. Az altató másodpercek alatt átjut a babába és gondot okozhat.
33 hetes kismama
Igen, sőőőt, még régebben kint szültek a földeken.
Attól, hogy x éve az altatás volt a megszokott, még lehet mostanra egy sokkal fejlettebb módszer. Az altatás nem jó a babának, nyilván túléli, mint régen is, de nem jó akkor sem. Az epidurális/spinális érzéstelenítés kíméletes, még az anyának is, és tényleg nem gáz.
Nekem spinális volt, és örülök, mert egy olyan élményt kaptam, amit semmiért nem dobnék el magamtól. Teljesen más a baba az első pillanatban, mint pár perccel később, felöltözve. A kis mázas képe nekem azóta is a kedvencem, és bármikor visszamennék a műtőbe megismételni.
Kérdésedre a válasz: az a baj, hogy hiába találsz dokit, át kell esni egy professzori döntésen is, és az a kemény dió. Ha nincs indok, ő nem fogja engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!