A párom vacilál, hogy bejöjjön-e szüléskor vagy sem. Hogyan győzzem meg?
Beszélgessen olyan apukákkal, akik már voltak szülésen, hogy legalább tudja mi történik. Az én párom is úgy volt, hogy még nem tudta. Úgy beszéltük meg, hogy a kórházba mindenkép bejön, és ha akar, akkor a szülésre is. Nem erőltettem semmit. Kb. fél óra múlva már bent ült velem a szülőszobán, mert ő annyira unatkozott kint, és úgy gondolta talán én is unatkozom :-). A kitolási szakaszra kiment, de az csak 10 perc volt, azt mondta azt nem bírja, de a babát utána neki adták oda és nagyon el volt szállva. Mi előre megbeszéltük, hogy akkor jön be és megy ki amikor akar, a szülés után végig mellettem volt. Azt mondta a másodiknál is kimegy inkább a véres részre. Igaz nálunk csak olyan helyen férne el a szülőszobán ahol "premier plánba" látja az eseményeket. Azt meg nem bírja.
Na ez egy kicsit hosszúra sikeredett, de az a lényeg, hogy ne erőltesd, csak mond el, hogy nem azért van ott hogy segítsen, hanem hogy fogja a kezed. A férfiak főleg attól félnek, hogy nem tudnak segíteni, mikor fáj és tehetetlenül kell nézniük a szeretett párjuk szenvedéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!