A párom vacilál, hogy bejöjjön-e szüléskor vagy sem. Hogyan győzzem meg?
szia!
sehogy! hagyd hogy ő döntse el, bemegy-e vagy sem. nem minden pasinak feszik ez a szülés dolog és ha győzködöd, azzal csak ráteszel még egy lapáttal. szerintem. nálunk ez pont fordítva volt :). én nem akartam, hgy bejöjjön, aztán most úgy vagyok vele, hogy jöjjön, de álljon meg a fejemnél, ne mászkáljon meg nézelődjön ott mindent, mert csak idegesítene :))). majd alakul. hagyd hogy a párod rágódjon egy kicsit, de ne győzködd.
üdv
35 hetes mami :)
Ha győzködöd, tuti ellen fog állni.
Mondd neki, hogy legyen benn az elején, és bármikor kimehet. Sztem nem fog akarni kimenni :)
Egyébként ha a fejnél áll, akkor úgysem lát sokat, bár a férjem is így gondolta, és a végén végignézte a kitolást, annyira érdekes volt számára :D
Ne győzködd sehogy, hagyd, hogy eldöntse, csak adj meg neki minden infót! Vannak dolgok a szüléssel kapcsolatban, amikről nekik elég zavaros elképzeléseik vannak. Kedveseink is lehetnek bizonytalanok, legyél vele türelmes!
Ha esetleg attól félsz, hogy egyedül maradsz a szülésnél, mert épp a kórházban gondolja meg magát, akkor legyen veletek egy "tartalék játékos"! Viccen kívül, én is ebben a cipőben járok, de nem esek kétségbe, barátnőm is ott lesz, vagy odajön a finisre, aztán majd meglátjuk. Minden jót!
Nekem is hallani sem akart róla,de nekem a dokimhoz járnak az apukák is és bemennek a vizsgálatra.egyszer felvetettem neki,hogy milyen aranyosak ezek a párok,meg a férjek,hogy így elkísérik a kismamát.Ő is eljött bár az első vizsgálatkor azt mondja nagyon zavarban volt és azt mondtam ha esetleg be akar majd jönni a szülésre -addig nem akart,akkor készüljön fel,mert egy méhnyakszáj vizsgálat semmi a szüléshez.Azóta ő várja alegjobban a dokis vizsgálatokat és mondta ,hogy mindenképpen jön a szülésre és már megvetette velem az apás szüléhez a ruháját:)pedig évekig vívódtunk,hogy ő nem akar majd szülnimenni,mondván ez a nő dolga..sztem..És most mégis jön majd.szval sztem ne erőltesd.ha teheted vidd el magaddal orvoshoz te is,hátha megtettszik neki a dolog.
33hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!