Mennyit várhatok el a férjemtől otthon szülés után, miben segítsen? Úgy érzem, teljesen egyedül vagyok és kezdek nagyon fáradni.
Hát erről beszélek én is.A gyereke apja,a férje egy felnőtt ép eszű emberről van szó nem?Miért kell gyerekként kezelni?Vagy hülyeként?Jó hogy nem szenved szegényke.
Találja meg a dolgát,ne a nemrég szült feleségétől várjon el mindent,aztán akkor majd nem ér rá unatkozni magát sajnálgatni.
A psichológusok meg nagyon eltúlozzák ezt is mostanában,mint még sokmindent.De érthető,élniük kell valamiből nekik is.Persze,hogy meg kell beszélni mindent,ezt is írtam,mi is így csináljuk.Csak egyes férfiak nem szeretnek arról beszélni ami őket nem érinti jól,vagy arról,hogy esetleg a nyavajgás helyett tehetnének is valamit.És ha a felesége azt szeretné,hogy besegítsen a háztartásba,az miért okoz nála lelki sérülést?
Majd,ha annyit kéne kibírniuk mint sok nőnek,akkor lenne okuk nyavajogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!