Mi van olyankor ha szülés után a magánorvost nem fizetem ki? Visszateszi a gyereket, mit tud csinálni?
Ahogy gondolod kedves utolsó..... Inkább egy unatkozó tini,mint egy megkeseredett kötekedő felnőtt!!!
A kíváncsiság meg nincs korhoz kötve,ahogy az sem hogy bizonyos életkor után milyen kérdést lehet feltenni az arra való fórumon!!!
Durva, amit a 6-os írt. Én most vagyok 38 hetes, és remélem nem járok majd így mint te. Most kicsit megijedtem.
A helyedbe én se fizetnék neki egy fillért se, merthogy nem volt bent a szülésnél, és nem is hozzá mennék kontrollra, hanem keresnék egy másikat. De ha hozzá mész, akkor se kell, hogy te szégyeld magad, mert nem fizetsz. Neki kéne, hogy leégjen a pofájáról a bőr, mert annyi "kidobott" pénz után nem volt képes ott lenni a szülésnél.
Kérdező, szerintem ha a terhességed alatt mindig foglalkozik veled, és a szülésnél is bent van az orvos, akkor az a minimum, hogy kifizeted. Ha nem mond semmilyen összeget, akkor annyit adsz neki, amennyit gondolsz.
38hkm
Vannak rendes szülészorvosok is, akik tényleg ott vannak a kismama mellett, iylen esetben én fizetnék (fizettem volna) de nem az egyszeri alkalom 10x-ét, az is biztos!!!
Én ügyeletesnél szültem, pedig volt fogadott dokim....:S (hosszú story), ügyeletes dokival is maximálisan meg voltam elégedve, pedig előtte sosem látott /láttam, mégis normális volt.....de az a lényeg, h adtunk neki valamennyit. Ha a fogadott dokim méltóztatott volna bejönni, neki is adtunk volna. De nem csillagászati összegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!