Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van olyankor ha szülés...

Mi van olyankor ha szülés után a magánorvost nem fizetem ki? Visszateszi a gyereket, mit tud csinálni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 15:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
bocsi 6 os voltam :d elütöttem a számokat :D
2012. okt. 24. 16:33
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Már van gyereked és ilyen kérdést írtál ki? Mint egy unatkozó tini....
2012. okt. 24. 16:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Ahogy gondolod kedves utolsó..... Inkább egy unatkozó tini,mint egy megkeseredett kötekedő felnőtt!!!

A kíváncsiság meg nincs korhoz kötve,ahogy az sem hogy bizonyos életkor után milyen kérdést lehet feltenni az arra való fórumon!!!

2012. okt. 24. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Durva, amit a 6-os írt. Én most vagyok 38 hetes, és remélem nem járok majd így mint te. Most kicsit megijedtem.

A helyedbe én se fizetnék neki egy fillért se, merthogy nem volt bent a szülésnél, és nem is hozzá mennék kontrollra, hanem keresnék egy másikat. De ha hozzá mész, akkor se kell, hogy te szégyeld magad, mert nem fizetsz. Neki kéne, hogy leégjen a pofájáról a bőr, mert annyi "kidobott" pénz után nem volt képes ott lenni a szülésnél.

Kérdező, szerintem ha a terhességed alatt mindig foglalkozik veled, és a szülésnél is bent van az orvos, akkor az a minimum, hogy kifizeted. Ha nem mond semmilyen összeget, akkor annyit adsz neki, amennyit gondolsz.

38hkm

2012. okt. 24. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem anyósom mondogatja állandóan ezt. Főleg mióta mindkét szülésemnél műteni kellett utána. Mikor mondtam neki, hogy hozza már be a pénzt, hogy odaadjam a dokinak, akkor ugyanezt a kérdést tette fel nekem. Lehet igaza volt, mert ő rontott el vmit és nekem azért kellett élet-halál között lenni mind a kétszer, de én azt mondtam, hogy mindent elkövetett, hogy megmentsen és ezért adtam neki. Most a harmadiknál másnál szülök, mert bennem van, hogy ő volt a hibás. De amúgy sose mondta mennyit kér. Meg amúgy se érdekel, annyit adunk amennyit tudunk.
2012. okt. 25. 07:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, kérdésedre válaszolva: visszateszi a babát az anyuka hasába.
2012. okt. 25. 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem teszi vissza, de ha nincs probléma az orvos hozzáállásával akkor etikailag nem ferr nem adni oda azt a pénzt, amit valószínű megbeszéltek már a terhesgondozás alatt.
2012. okt. 25. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Vannak rendes szülészorvosok is, akik tényleg ott vannak a kismama mellett, iylen esetben én fizetnék (fizettem volna) de nem az egyszeri alkalom 10x-ét, az is biztos!!!

Én ügyeletesnél szültem, pedig volt fogadott dokim....:S (hosszú story), ügyeletes dokival is maximálisan meg voltam elégedve, pedig előtte sosem látott /láttam, mégis normális volt.....de az a lényeg, h adtunk neki valamennyit. Ha a fogadott dokim méltóztatott volna bejönni, neki is adtunk volna. De nem csillagászati összegeket.

2012. okt. 25. 14:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért a magánorvos nem ugyanaz, mint a fogadott orvos!! :) Én a Róbertben szültem, ott lett volna jogi következménye, ha nem fizetek... :)
2012. okt. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!