Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés megindulás előtt kb....

Szülés megindulás előtt kb. mennyi idővel kezd a pocak lefelé ereszkedni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon fent volt a pocakom, az elmúlt 2-3 napban szépen lassan kezd lefelé ereszkedni és feszülni. Hátam fájdogál, és hol enyhe, hol erősebb mesi szerű görcsölgetés naponta párszor előfordul. 35 hkm
2012. okt. 24. 12:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy holnap megyek pont dokihoz, és 3 hete mikor vizsgált még zárva voltam. Mindent rendben találta az uh-n is.
2012. okt. 24. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én állandóan vártam, hogy ereszkedjen le a pocakom, mikor már tudtam, hogy már nincs sok a szülésig, de nekem nem ereszkedett le. A görcsök természetesek, nekem is voltak a dokim szerint a méh felkészül a szülésre. Én úgy tudom, hogy ebből nem lehet megállapitani, hogy mennyi idő van még a szülésig. Könnyü szülést neked!
2012. okt. 24. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 35 hetes koromtól hol fentebb hol lentebb volt a pocim. Attól függött hogy épp milyen pózban van a babó. 40+1 lett belőle.
2012. okt. 24. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek száll le a pocakjak,szülés előtt.Valakinek csak a kórházban szüléskor,vagy szülőágyon megy le.
2012. okt. 24. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szeretném már a karjaimban tartani a picikémet, de azért még csak maradjon bent pár hétig :)
2012. okt. 24. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nyákdugó. De ha az is akkor sincs semmi jelentősége, nekem 2 héttel a szülés előtt ment el, 38+2-n szültem. Amúgy meg ha most születne meg a babód se lenne semi gond.
2012. okt. 24. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, előző vagyok, nem ide szántam a választ, nem tudom mit keresek itt.
2012. okt. 24. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem ereszkedett, csak a szülőszobán. El is volt deformálódva és nagyon fura volt, puha, még a babát is ki tudtam benne tapogatni. :)
2012. okt. 24. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem már a 34. héttől lejjebb ereszkedett a pocim. Még egyben vagyok, jóslókkal, keményedésekkel...

37+1 hkm

2012. okt. 24. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem ereszkedett le, sokáig is tartott a vajúdás. Mindig mondta a doktornő, hogy még nem repeszt burkot, mert nagyon magasan van a baba buksija.
2012. okt. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!