Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosnak mennyit?

Fogadott orvosnak mennyit?

Figyelt kérdés

Fogadtam magamnak orvost már egy ideje, de már bánom, mert anyagi helyzetünk eléggé le süppedt...amit nem láthattunk előre.

Gáz lenne ha csak 20-30 ezret adnék neki?

2012. okt. 24. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az az általános,hogy ha fogadott orvosod van a rendelés 10x-ét illik adni,tehát ha 5000 ft a terhesgondozás akkor 50 e ft-ot vagy a konkrét tarifa,amennyit mond.

Figyelembe kell venni,hogy a fogadott orvos,azért fogadott,mert mindig készenlétben áll.Tehát a vasárnapi ebédnél,éjszaka,ünnepnapokon,,ráadásul egy jó orvos a szülés egésze alatt veled van,a szülés utáni napokban bemegy meglátogatni stb. ennek függvényében(ha csak az idejét veszem alapul) szerintem nem illik egy üveg borral vagy ajándékkosárral odaállítani.

2012. okt. 24. 12:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Úgy tudom, hogy nála a magánrendelésen 10000.-

Akkor a szülésem 100 000.-be lenne nála? húúúú ez nagyon sok!

a 150 000 az meg pláne :S

Mikor megkérdeztem tőle, elvállalná-e hogy végig kíséri a terhességemet nem mondta hogy majd ennyit kell majd fizetnem a szülésért én meg nem is kérdeztem!

2012. okt. 24. 14:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Annyit biztos nem tudnák kifizetni.

Amúgy magánrendelésre nem járok hozzá, a kórházba megyek mikor ott van. De most mit csináljak ha már eljutok oda hogy szülök?

2012. okt. 24. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 10000 a magánrendelése, akkor gáz ajándékkosarat adni. (Ne haragudj, nem bántani akarlak!!!) Valóban a tízszerese a ki nem mondott tarifa, de nyilván nem "sértődik meg", ha nem adsz 100 ezret. Attól is függ, hogy mondjuk vasárnap éjszaka rohan be hozzád szülni, vagy amúgy is bent van a kórházban. Nem mindegy. A császárért is többet szoktak adni, mint a rendes szülésért. (Ezt egyébként nem tudom, miért, de így van.)
2012. okt. 26. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Vagy az orvostól kérdezed meg konkrétan hogy mennyiért vállalja a szülést.

Vagy pedig keresel olyan valakit aki szintén annál a dokinál szült és őt kérdezed meg hogy mégis mennyit adtak. Ez is tud adni egy támpontot.

2012. okt. 26. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért elég röhej ez az egész,kapnak külön pénzt a szülésért is a dokik a kórháztól..Az enyémnél 15 ezer egy vizsgálat, volt hogy havonta 2-szer kellett menjek,kajára alig futotta,de oké legyen jó orvosom..szóval most így végére kifizettem már neki simán 200-at. Namost még a szülésért adjak 150-et? És ha nem tudok,akkor szégyenkeznem kell?
2012. okt. 29. 16:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát ja...

Jó legyen jó orvosom, de kitudja, hogy tényleg az -e!

Fogadtam orvost mert nem akarom, hogy mindig más valaki vizsgáljon aztán mikor meg szülnöm kell és kérdezik, nincs fogadott orvosom akkor úgy is kezelnek! Tisztelet a kivételnek. De ezért fizessek 100 000.- ?

Borzalmas...

Na majd utánajárok mennyit fizet neki más.

Nagyon köszi a válaszokat! :)

2012. okt. 29. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!