Fogadott orvosnak mennyit?
Fogadtam magamnak orvost már egy ideje, de már bánom, mert anyagi helyzetünk eléggé le süppedt...amit nem láthattunk előre.
Gáz lenne ha csak 20-30 ezret adnék neki?
Az az általános,hogy ha fogadott orvosod van a rendelés 10x-ét illik adni,tehát ha 5000 ft a terhesgondozás akkor 50 e ft-ot vagy a konkrét tarifa,amennyit mond.
Figyelembe kell venni,hogy a fogadott orvos,azért fogadott,mert mindig készenlétben áll.Tehát a vasárnapi ebédnél,éjszaka,ünnepnapokon,,ráadásul egy jó orvos a szülés egésze alatt veled van,a szülés utáni napokban bemegy meglátogatni stb. ennek függvényében(ha csak az idejét veszem alapul) szerintem nem illik egy üveg borral vagy ajándékkosárral odaállítani.
Köszönöm a sok választ!
Úgy tudom, hogy nála a magánrendelésen 10000.-
Akkor a szülésem 100 000.-be lenne nála? húúúú ez nagyon sok!
a 150 000 az meg pláne :S
Mikor megkérdeztem tőle, elvállalná-e hogy végig kíséri a terhességemet nem mondta hogy majd ennyit kell majd fizetnem a szülésért én meg nem is kérdeztem!
Annyit biztos nem tudnák kifizetni.
Amúgy magánrendelésre nem járok hozzá, a kórházba megyek mikor ott van. De most mit csináljak ha már eljutok oda hogy szülök?
Vagy az orvostól kérdezed meg konkrétan hogy mennyiért vállalja a szülést.
Vagy pedig keresel olyan valakit aki szintén annál a dokinál szült és őt kérdezed meg hogy mégis mennyit adtak. Ez is tud adni egy támpontot.
Hát ja...
Jó legyen jó orvosom, de kitudja, hogy tényleg az -e!
Fogadtam orvost mert nem akarom, hogy mindig más valaki vizsgáljon aztán mikor meg szülnöm kell és kérdezik, nincs fogadott orvosom akkor úgy is kezelnek! Tisztelet a kivételnek. De ezért fizessek 100 000.- ?
Borzalmas...
Na majd utánajárok mennyit fizet neki más.
Nagyon köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!