30. 000, - elég természetes szülésért fogadott orvosnak?
Terhesgondozás 4 hetente 8.000,-, utolsó hónapban hetente 3.000,-
Szülésért nem mond árat.
30.000,-re gondoltam, nem tudom, hogy elég-e.
Én tavaly nyáron szültem fogadott dokinál. Az első perctől kezdve hozzá jártam. Havi 7000 + az Nst darabja 7000. Utolsó héten az nst-k kórházban, azok nem fizetősek. Így kapott a szülésért 30 ezret. Indított volt, amikor ő volt az ügyeletes.Problémamentes terhességem és szülésem volt. Ha tetszett neki akkor tetszett, ha nem hát nem. Sokan adtak neki 100-at egy szülésért, én nem gondolom hogy ennyi ne lenne elég.
Szerintem a Te esetedben is elég a 30.
Szerintem meg nem neked kell egy orvos egész havi fizetését adómentesen zsebébe tenned.
Elég ennyi pénz.
Szerintem igen.
Én is ennyit adtam, úgy, hogy nem magánba jártam hozzá terhesgondozásra (csak a terhesség megállapításakor voltam ott, ill. ha problémám lett volna). 2 órát töltöttem a szülőszobán. Ennyit tartottam reálisnak.
A kontrollra megint magánrendelésre mentem. Nem panaszkodott.
Én is Debrecenben fogok szülni,de többet adok.DE csak azért ,mert a kötelező vizsgálatokra a dokim a klinikára hív, ahol vagy adok neki vagy nem.A magánrendelésén eddig vagy csak 4 szer voltam(8000 ft).
A te esetedben szerintem elég az összeg, hiszen elég sokat odaadtál már neki.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!