Győri kórházba tényleg katasztrofális a csecsemős nővérek hozzáállása?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok, illetve, kíváncsi lennék, ki, mikor szül/ szült és melyik dokinál.2012. okt. 21. 14:07
1/5 A kérdező kommentje:
*kórházban. Bocsi!
2012. okt. 21. 14:08
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem igaz. 3 hónapja szültem, első baba, volt szükségem segítségre a mellre tételnél, és kaptam is. Ha megkéred őket, segítenek. Egyik este pl. már fél órája küzdöttem a picivel, de nem tudta bekapni a cicit, ezért előre mentem és megkértem, hogy segítsenek. Aznap éjjel még 3x jött be aztán a csecsemős nővér (magától) hogy megnézze hogy boldogulunk. Szóval csak normálisan kell kérni, és semmi gond nem lesz. Én is meglepődtem, kellemes csalódás volt, nem tudom miért terjed ez a hír róluk.
3/5 anonim válasza:
6 hete szültem,én sem tudok semmi rosszat mondani rájuk.Nekem is segítettek,mert az egyik mellbimbóm kicsit befele forduló,és nehezebben ment a cicire tétel,de jöttek és segítettek.Napi többször megkérdezték,minden rendben van-e,van e tej,megy e a szoptatás és hogy van e kérdésem.Győriekről csak pozitívat hallottam eddig.
4/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen normálisak voltak, bár nem volt szükségünk a segítségükre. Csak a szülésznőmmel volt problémám. Tavaly szeptemberben szültem.
5/5 anonim válasza:
2 hetem(23.án) szültem ott,nekem sem volt gondom egyikkel sem,nekem mondjuk nem kellett segítség mert második baba,de aki kért annak szívesen segítettek!
Az Orvosom dr Busznyák Csaba volt,csak pozítívan tudok nyilatkozni róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!