Milyen szobát válasszak a szülést követően?
Ezt a kérdést kb. 1 hete már kérdezték, akkor ezt válaszoltam rá, beszúrom neked:
Szerintem el sem tudod képzelni, mekkora előnye van egy ilyen szobának. Napi 10 e Ft a szoba, de szerintem az megfizethetetlen, hogy összevarrt seggel, bármikor ki tudsz menni a saját, különbejáratú, kifertőtlenített fürdőszobádba, a pici végig ott lehet veled, ha akarod, azt engedsz be a rokonságból, akit csak akarsz. Hangulatos a szoba, TV-s, de be se fogod kapcsolni, külön lehetsz a sokszor hisztizős kismamáktól, akiknek pont akkor fog rikácsolni a gyereke, mikor te épp álomba szenderülnél. Bejutni ilyen szobába nem egyszerű, mert bizonyos személyeknek tartják fent, és nagyon nagy igény van rá. Először is szülés előtt 1-2 hónappal fel kell íratkozni a várólistára, ami nem biztosíték arra, hogy meg is kapod a szobát. Még az én fogadott nőorvosomnak is 1 napot várnia kellett a szobára, aki pont a szegedi klinikán vezeti a szüléseket. Szerinted akkor mennyire nehéz bejutni?
34 hetes mami
U.I
Én a várólistán vagyok, és csak imádkozom, hogy aznap, mikor szülünk legyen 1 szoba szabad. (asszem 4.v 5 van)
Üdv
Szia!A dél pesti kh-ban az a szokás,h veled van a baba egész nap csak látogatásra valamint éjszakára 11órától reggel 7ig viszik el a babát én ilyen szobában voltam nagyon jó volt mert szerintem kell az a pár óra alvás éjjel és a látogatók nem jönnek az oszályra.Kövezzenek meg de én igy gondolom!
Most egy másik kh-ban fogok szülni ahol éjjel nappaal velem van a baba ezzel kizárólag az a problémám,h hatan vagyunk egy szobában az 6szor nem is tudom hány látogató aki ki-be járkál és az a pici pár napos baba ki tudja mit szed össze na és ugye hogy szoptatunk??! Persze be is vihetem a csecsemőosztályra de szerintem mindig jön valaki... Ezért most a kétágyas fizetőset fogom választani amennyiben van hely mert igy ketten csak kevesebb a látogató jobban meg tudjuk oldani a cicizést is meg mindent! Remélem segítettem üdv gratulálok a babádhoz!:)
Szerintem sem rossz a közös szoba, de a baba mindenképpen jobb, ha éjjel-nappal veled van. Én ilyen szobában voltam, jó volt, hogy meg tudtuk osztani egymással a tapasztalatainkat, segítettünk egymásnak, amiben tudtunk és ha épp kimentem wc-rw, vagy tusolni, volt, aki addig vigyázott a babámra. A látogató nálunk nem jöhetett be a szobába, erre nálunk külön helyiség van és amíg az anyuka kint van a látogatóhelyiségben (ez tulajdonképpne egy előtér), addig a babát be lehetewtt adni a csecsemősökhöz. Ja persze előtte természetesen megmutattuk a látogatónak, de csak üvegen keresztül. Van egy kis helyiség, ahova apuka, anyuka, baba is bemehet apuka kívülről, anyuka a babával belülről. Itt együtt lehetnek, de ide más látogató nem jöhet, csak apuka. És egyszerre egy család lehet bent.
Szerintem így nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!