Egy orvos nem csinalna ilyet?
Az egyik baratnonk 7honapra szulte a kisfiat.
Most mar lassan egy eves es nagyon jol van!
Van egy harmadik baratnonk, alapjaba veve kedves lany humoros kisse szetszort nagyon hiu. Most van a negyedik honapban es eddig ugy volt hogy csaszarral fog szulni mert neki kenyelmesebb.
Ma valami elkepeszto dolgot mondot nekem, es nem tudom mit tegyek?!
Kitalalta hogy 7 honapra fog szulni merthogy a nok az utolso idoben sokat hiznak es a gyerek jol lesz az inkubatorba es a doki csak akkor csaszoroza meg ha a baba nagy eselyel eletben marad.
A ferje errol nem tud. azt eddig is tudtam hogy az o orvosa penzert nagyon sok penzert barmire kepes na de erre???
Mondjatok hogy egy orvos nem tesz ilyet
19-esnek: az ilyen orvosnak elvenném az engedélyét, az fix. Kérdező:
sajnálom a barátnődet, de a babáját méginkább, hogy ilyen buta az anyukája. Veszélyeztetni a gyerek épségét azért, hogy ő jobban érezze magát?
Nem feltétlenül marad valakin súlyfelesleg, vagy csíkok terhesség után. Rajtam sincs. Tornával és egyebekkel meg lehet oldani.
ne mond el a férjének. Ebbe ne avatkozz bele még akkor sem, ha jót akarsz. (kinek is?)
amúgy simán el tudom képzelni, hogy csinál ilyet egy orvos. Vérszívó, harácsoló, pénzimádó mind.
Szerintem a 7. hónapban nem fogja megcsinálni az orvos.Ha baja lesz a babának akkor beperelhetik és nem tud mivel védekezni...
Az ,meg hülyeség,hogy az utolsó hónapokban híznak legtöbbet.Én az utolsó hónapokban semmit nem híztam,az más kérdés hogy ettől függetlenül a hasam növekedett :)
Nagyon naivak vagytok, akik azt hiszitek, hogy bizonyos orvosok pénzért nem kaphatók bármire... Sajnos, a lelkiismeretes a ritkább. A legtöbbnek megvan az ára.
Miért féltené a diplomáját?
Olyan leletet állít ki, amiben leír valami okot, ami miatt soha senki nem kérdőjelezné meg a császármetszés szükségességét. Nem ismerem a csajt, nem tudom hány éves, mennyire érett, és mennyire gondolta komolyan amit mondott.
Ha teljesen, az nem csak azért gáz, mert kockáztatja a kisbabáját a hülyesége miatt, de ha nem is lesz baja a picinek, ugyan miféle anya lesz ebből?
Fenn akarod Te tartani ezt a barátságot?
Mert, ha nem, mondd el a férjnek. A csaj ugyan nem fog veled szóba állni többet, de a férj legalább hátha tud hatni az asszonyra és lebeszéli erről a baromságról. Majd ő beszélhet az orvossal is, neki több joga van ebben intézkedni amúgy is mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!