Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy orvos nem csinalna ilyet?

Egy orvos nem csinalna ilyet?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnonk 7honapra szulte a kisfiat.

Most mar lassan egy eves es nagyon jol van!

Van egy harmadik baratnonk, alapjaba veve kedves lany humoros kisse szetszort nagyon hiu. Most van a negyedik honapban es eddig ugy volt hogy csaszarral fog szulni mert neki kenyelmesebb.

Ma valami elkepeszto dolgot mondot nekem, es nem tudom mit tegyek?!

Kitalalta hogy 7 honapra fog szulni merthogy a nok az utolso idoben sokat hiznak es a gyerek jol lesz az inkubatorba es a doki csak akkor csaszoroza meg ha a baba nagy eselyel eletben marad.

A ferje errol nem tud. azt eddig is tudtam hogy az o orvosa penzert nagyon sok penzert barmire kepes na de erre???

Mondjatok hogy egy orvos nem tesz ilyet

2012. okt. 16. 22:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
14%
Én úgy hallottam, hogy Rubint Rékának is korábban csinálták meg a császárjait, hogy ne nyúljon ki annyira a bőre. Igaz nem a 7., hanem a 8. hónapban. Szomorú, hogy ilyen előfordulhat.
2012. okt. 17. 14:57
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

19-esnek: az ilyen orvosnak elvenném az engedélyét, az fix. Kérdező:

sajnálom a barátnődet, de a babáját méginkább, hogy ilyen buta az anyukája. Veszélyeztetni a gyerek épségét azért, hogy ő jobban érezze magát?

Nem feltétlenül marad valakin súlyfelesleg, vagy csíkok terhesség után. Rajtam sincs. Tornával és egyebekkel meg lehet oldani.

2012. okt. 17. 16:41
 23/27 anonim ***** válasza:

ne mond el a férjének. Ebbe ne avatkozz bele még akkor sem, ha jót akarsz. (kinek is?)

amúgy simán el tudom képzelni, hogy csinál ilyet egy orvos. Vérszívó, harácsoló, pénzimádó mind.

2012. okt. 17. 20:29
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a 7. hónapban nem fogja megcsinálni az orvos.Ha baja lesz a babának akkor beperelhetik és nem tud mivel védekezni...

Az ,meg hülyeség,hogy az utolsó hónapokban híznak legtöbbet.Én az utolsó hónapokban semmit nem híztam,az más kérdés hogy ettől függetlenül a hasam növekedett :)

2012. okt. 17. 21:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Nagyon naivak vagytok, akik azt hiszitek, hogy bizonyos orvosok pénzért nem kaphatók bármire... Sajnos, a lelkiismeretes a ritkább. A legtöbbnek megvan az ára.

Miért féltené a diplomáját?

Olyan leletet állít ki, amiben leír valami okot, ami miatt soha senki nem kérdőjelezné meg a császármetszés szükségességét. Nem ismerem a csajt, nem tudom hány éves, mennyire érett, és mennyire gondolta komolyan amit mondott.

Ha teljesen, az nem csak azért gáz, mert kockáztatja a kisbabáját a hülyesége miatt, de ha nem is lesz baja a picinek, ugyan miféle anya lesz ebből?

Fenn akarod Te tartani ezt a barátságot?

Mert, ha nem, mondd el a férjnek. A csaj ugyan nem fog veled szóba állni többet, de a férj legalább hátha tud hatni az asszonyra és lebeszéli erről a baromságról. Majd ő beszélhet az orvossal is, neki több joga van ebben intézkedni amúgy is mint neked.

2012. okt. 19. 13:50
 26/27 anonim ***** válasza:
normális orvos ilyet nem csinál.. csakhogy van sok nem normális orvos is, sztem pénz kérdés. már látszik milyen jó anya (lesz) a barátnőd. én is hiú vagyok, utáltam lomha bálnának érezni magam és kimondottan jól esett szülés után csinos ruhákat felvennem stb.. kellett az önbizalmamnak. de a gyerekemet nem szültem volna meg hamarabb csak hogy én szebb maradhassak. nem is értem, hogy lehet vki ennyire hülye
2012. okt. 20. 18:07
 27/27 anonim ***** válasza:
26os vagyok. 6 hetes ma a babám és 50 kiló vagyok, a hasam is kicsi, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy dagadt lesz utána
2012. okt. 20. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!