Egy orvos nem csinalna ilyet?
Az egyik baratnonk 7honapra szulte a kisfiat.
Most mar lassan egy eves es nagyon jol van!
Van egy harmadik baratnonk, alapjaba veve kedves lany humoros kisse szetszort nagyon hiu. Most van a negyedik honapban es eddig ugy volt hogy csaszarral fog szulni mert neki kenyelmesebb.
Ma valami elkepeszto dolgot mondot nekem, es nem tudom mit tegyek?!
Kitalalta hogy 7 honapra fog szulni merthogy a nok az utolso idoben sokat hiznak es a gyerek jol lesz az inkubatorba es a doki csak akkor csaszoroza meg ha a baba nagy eselyel eletben marad.
A ferje errol nem tud. azt eddig is tudtam hogy az o orvosa penzert nagyon sok penzert barmire kepes na de erre???
Mondjatok hogy egy orvos nem tesz ilyet
Az ilyennek minek gyerek???? Bocsi, tudom hogy nem ez volt a kérdés, de nem bírtam megállni.
Nem, egy orvos nem csinál ilyet. Csak egy orvosnak tanult pénzéhes állat csinál ilyet. És sajnos olyanok is praktizálnak.
Mit tegyek? Elmondjam a ferjenek? Abbol hatalmas veszekedes lenne.
Beszeljek a dokival? Mit mondhatnek neki? A baratnomet nem tudom lebeszelni probaltam
Azt megkérdezted, hogy meg tudja-e magának majd bocsátani, ha a gyereknek bármilyen rendellenessége lesz,
Amúgy az orvosok nagy része el fogja hajtani a búsba, de mindig van olyan, aki nagy összegért TALÁN megteszi. Én remélem, hogy amikor felveti az orvosának, az rendesen helyrerakja a hülye fejecskéjében a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!