Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hallott valami hirt Rada...

Ki hallott valami hirt Rada Gáborrol?

Figyelt kérdés
Álitólag felmondott Sopronban, pedig nála terveztem hogy szülöm a 3-at is! Már hozzá jártam 8 évig,igy nagyon elvagyok keseredve!

2012. okt. 16. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Összeveszett Nagy Bálinttal és valószínűleg felmondott,igen. Pont bent feküdtem,amikor történt. Annyi a sztori,hogy a Nagy B mondta neki,hogy meg kéne vizsgálni egy kismamát,erre a Rada mondta,hogy oké,csak előbb elszívja a cigijét. Erre a Nagy bepipult és leordította,a Rada meg fogta magát és hazament (pedig aznap ő lett volna ügyeletes). A szobatársam nála szült és ha rajta múlt volna még mindig benne lennének a varratok. Szóval szerintem mást kell keresned.
2012. okt. 17. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ebben a korhazban mindenki egyre hulyebb lesz? :-)
2012. okt. 17. 11:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtál,igy legalább tudom mi történt! Hát nagyon durván beolvashatott neki a Nagy Bálint hogy emiatt felmondott! Pedig állitolag nagyon sok betege volt már! Jo lenne ha még meggondolná magát...
2012. okt. 18. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Allitolag jo orvos volt, en csak a rossz oldalat ismertem.

Igy a tobbi orvos is meg leterheltebb lesz, aminek sok jo nem lesz a vege.

Remelem egy jo szakember jon a helyere. Bar szulni nem fogok mar az elkovetkezo idoben es remelem, hogy sehol nem kell az egeszsegugyi ellatast elveznem.

Sajnallak kerdezo, hogy uj dokit kell valasztanod. Remelem talalsz olyat, akiben van bizodalmad.

2012. okt. 18. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Tegnap bent volt a kórházban, igaz civilben.

Lehet, hogy csak egy kirohanás volt tőle. Remélem szerencsével jársz.

2012. okt. 26. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaj,remélem én is! Talán egyeztet valamit és visszajön! Ha hallotok valamit irjatok légyszi! Köszi!
2012. okt. 27. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, műhiba pere van. Felfüggesztették.
2012. okt. 29. 20:42
 8/10 anonim válasza:
Szombathelyi vagyok egy ideig itt volt a Rada doki.(2013) egy tajparaszt volt nála szültem ujjal tágított mikor nem volt fájásom. akkor vágott gátat mikor semmi fájás. mindent éreztem. soha többet. arról nem is beszélve hogy egy tutyimutyi. 20 éves voltam mégis elmondott minden tini p***k hogy minek szülök meg hasonló. pedig egy hang nélkül tűrtem. elpattant a húr és kizavartam. varrni már másik doki vart össze. innen is elment mert rengetegen fel akarták jelenteni és panaszt tenni ellene.
2015. jan. 15. 11:52
 9/10 anonim válasza:

Nem tudom mi ez a sok hülyeség,amikor még most is dolgozik.

Augusztusban voltam nála,és januárban újra megyek.Nekem semmi bajom nem volt vele.

2016. dec. 29. 12:55
 10/10 anonim válasza:
Sziasztok! A helyzet az, hogy egy időre tényleg elment Szombathelyre, tényleg konfliktusa volt a Nagy Bálinttal. De most egy ideje megint Sopronban van. Szerintem jó orvos, szakmailag én teljesen elégedett vagyok vele. A stílusa sokaknak "nem jön be", de szerintem egyáltalán nem "tajparaszt". (Ahhoz nyomós indok kell.)
2017. aug. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!