Dr. Gimes Gáborról mi a véleményetek? Mennyit kér szülésért?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 10:37
1/11 anonim válasza:
Én csak látásból ismerem, de 2 kismamáját is ismertem, mert egy kórteremben feküdtünk még szülés előtt. Állítólag rendes és vicces, és gyakran bejött a kismamáihoz.
Ha jól emlékszem 7 ezer a magánrendelés. Nem emlékszem pontosan, de a szobatársam 60 vagy 70 ezret említett, h annyit ad neki.
2/11 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm, hogy így is válaszoltál, hogy csak szobatársaid szültek nála!
Most keresek új orvost mert az enyém közölte a szülésem várható idején szabin lesz:-( még jó, hogy az elején vagyok csak!!!
2012. jan. 25. 11:27
3/11 anonim válasza:
Szia! Nekem Ő volt az orvosom. 2009-ben nála szültem, végül császárral, de mi akkor 80.000. ft-ot adtunk. Nekünk volt őssejtlevétel is, meg éjszaka kellett bejönnie, úgyhogy megérdemelte. De egyébként nem mond árat. Amennyit Te gondolsz. És tényleg sokat jár be a saját kismamáihoz.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod....egyre biztosabb, hogy mellette döntünk:-) csak jót olvasok eddig róla:-))
2012. jan. 25. 15:17
6/11 A kérdező kommentje:
Dr. Kósa Zsolt szintén ugyan az a kórház!
2012. jan. 26. 12:22
7/11 anonim válasza:
Ha érdekel onnan jó orvos+szülésznő, tudok ajánlani én is. Bár az drágább...
8/11 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! Megköszönöm, mindent körbe szeretnék járni! :-)
2012. jan. 26. 13:10
9/11 anonim válasza:
Szia! Én a szülésznőmet tudnám ajánlani, Zsoldosné Eta. Időben kell már szülésznőt választani, mert már nem mindegy, hogy hány kismamát vállalnak "be". Amúgy Gimes dr. kismamája voltam. Én írtam Neked régebben. :)
10/11 anonim válasza:
Én Kósát ismerem, nagyon jó doki. :) Gimest nem, Etáról csak jókat hallottam, meg valamilyen Katit is sztárolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!