Istenhegyi klinikán milyen a nőgyógyászat? DR. MÉszáros Gáborról vélemények?
A Kútvölgyi szakrendelésén voltam kétszer szakrendelésen Mészárosnál. hasraütésszerűen felírt nekem fogamzásgátló tablettát, mikor menstruációs panaszaim voltak. semmi kivizsgálás, semmi kérdés, akkor látott először. bár ez ugye nem terhesgondozás volt, de szerintem sokat elmond az "alaposságáról" meg a "lelkiismeretességéről". nem akarom szidni ezt a fazont, mert való igaz, hogy rendes volt velem, de én inkább járnék egy kevésbé jópofához, aki nem veszi félvállról a komoly dolgokat.
amikor hónapokkal később a kerületemhez tartozó rendelésre mentem felíratni az aktuális adagot, az ottani dokim rákérdezett, hogy néztek-e nekem véralvadást meg májfunkciót, mielőtt ezt felírták? mondtam, hogy hát nem.. erre teljesen kiakadt és azonnali hatállyal laborba küldött, de még percekig mérgelődött, micsoda kollégák vannak...
nem mennék M-hoz szülni, se más ügyben többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!