Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy orvos nem csinalna ilyet?

Egy orvos nem csinalna ilyet?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnonk 7honapra szulte a kisfiat.

Most mar lassan egy eves es nagyon jol van!

Van egy harmadik baratnonk, alapjaba veve kedves lany humoros kisse szetszort nagyon hiu. Most van a negyedik honapban es eddig ugy volt hogy csaszarral fog szulni mert neki kenyelmesebb.

Ma valami elkepeszto dolgot mondot nekem, es nem tudom mit tegyek?!

Kitalalta hogy 7 honapra fog szulni merthogy a nok az utolso idoben sokat hiznak es a gyerek jol lesz az inkubatorba es a doki csak akkor csaszoroza meg ha a baba nagy eselyel eletben marad.

A ferje errol nem tud. azt eddig is tudtam hogy az o orvosa penzert nagyon sok penzert barmire kepes na de erre???

Mondjatok hogy egy orvos nem tesz ilyet

2012. okt. 16. 22:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Áááá,7.hónapra kizárt.Olyat már hallottam és el is tudom képzelni,hogy a kiírt időben kérésre csinál a doki császárt,de 7.hónapban biztos,hogy nem.

Pláne nem magánklinikán,ahol elvből csak a 34.hét után vállalják a szüléseket.

2012. okt. 16. 23:46
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Hallottam ilyet, de hollywoodi sztároknál, és nem a 7., hanem a 8. hónapban... Nagyon meglepne, ha találna olyan orvost, aki 7 hónapos terhesnél kényelmi császárt (tehát orvosi indok nélkül) megcsinál, kockáztatva azt, hogy a gyereknek baja lesz és utána őt perlik be.

Orvost hallottam már nyilatkozni arról, hogy vannak anyukák, akik a szülést elkerülendő kérik a császárt, és van orvos, aki "talál rá" okot, hogy császár kelljen, de az se a 7. hónapban, hanem a 9.-ben, amikor eljön a szülés ideje.

2012. okt. 17. 00:28
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

11:"Pláne nem magánklinikán,ahol elvből csak a 34.hét után vállalják a szüléseket."

Pontosan! Én sima kórházban szültem, ott csak sima újszülött osztály volt, csak a 35. hét után lehetett ott szülni. Egy nagyobb klinikán ahol van koraszülöttek ellátására alkalmas inkubátor, azt nem fogják hagyni, hogy pusztán kényelemből megcsászározzák...

2012. okt. 17. 00:31
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ilyen nincs.

Ha meg annyira fél a hízástól és annyira sok pénze van, akkor mondd meg neki, hogy konzultáljon Rubint Rékával, nála normális időre jöttek a gyerekek és mégis mindenki azon hüledezett, hogy szinte semmit sem szedett fel biztos van egy-két tippje.

Csak attól hízol el, amit megeszel, nem törvényszerű a hízás, ha visszanézel akár csak 15 évvel ezelőttre egyáltalán nem az volt az átlagos, hogy az anyukák is olyan nagyon sokat felszednek, meg a babák sem 3-4 kilósak voltak. Rengeteget változott a táplálkozásunk, ez nem feltétlen a vitaminoknak tudható be, ahogy sokan állítják, hogy a vitamintól lesz óriás a gyerek, meg attól hízol. Nem. Attól, amit megeszel.

2012. okt. 17. 06:18
 15/27 anonim ***** válasza:
44%

Döbbenet. Remélem, hogy ez a kérdés vagy nem igaz és tinik kérdezik akik unatkoznak otthon, vagy ha igen akkor az anyuka meggondolja magát.

A barátnőddel illetve a férjével kellene beszélni. Bár akkor mérlegelned is kell, hogy eltudod e azt fogadni, ha rámegy a barátnőddel valló kapcsoltatod erre. Mert nem biztos, hogy te leszel a jó és a segítőkész.

Viszont az orvosához te hiába mész. Mert létezik orvosi titoktartás és Úgy sem fog válaszolni a kérdéseidre és a barátnődről az orvosa nem adhat ki semmi féle információt.

2012. okt. 17. 08:45
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Arról hallottam, hogy a híres anyukák egy részét a 38.hét előtt megcsászározzák, hogy ne repedjen a hasuk, de, hogy a 7 hónapban az durva, és teljesen etikátlan.

Szerintem szólj a férjének, ha többet szóba se áll veled a barátnőd egy pici babával jót tennél, talán életet mentenél vele.

2012. okt. 17. 09:13
 17/27 anonim ***** válasza:
13%
Elég önző az "anyuka"...más meg izgul, hogy nehogy idő előtt jöjjön...na mindegy...az ilyen orvosnak is a körmére kellene nézni...de pénzért tuti megcsinálják neki...szerintem
2012. okt. 17. 09:22
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

a baratnod egy irto buta es onzo ember. de meg szerencse hogy ez csak a kis primitiv almaiban lesz igy, mert egy orvos sem csinalna ok nelkul csaszart het honaposan,kockaztatva a baba eletet. sajnos a vegen mar elkepzelheto mert magyarorszagon nagy divat a csaszar akkor is ha amugy nem lenne ra szukseg.

de kerdem en minek az ilyennek gyerek??? vegyen egy kis chiwawat aztan azt olotztesse rozsaszinbe.

2012. okt. 17. 10:24
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Hát, remélem nem.

De barátnőmnek a 37. héten volt programcsászárja, hogy a baba 2011.11.11-én 11:11-kor szülessen meg. Gondolom nem kevés pénzt kapott az orvos.

2012. okt. 17. 10:50
 20/27 anonim ***** válasza:

és mégis mit mondana a férjének??? azért feltűnne neki, hogy a hetedik hónapban a kórházi csomaggal kisétál a lakásból a felesége, mondván megy szülni.

nagyon remélem az orvosnak több esze van annál, hogy a munkáját, de ami még ennél is fontosabb egy életet kockáztasson!!

próbálj meg beszélni a barátnőddel, hátha észhez tudod téríteni. ha nem megy beszélj a férjével. nekem ilyen esetben a baba élete (még ha nem is a sajátom) fontosabb lenne, mint a barátságunk. az is lehet, hogy pár év múlva, vagy hamarabb megköszöni majd a barátnőd ezt a lépésed.

2012. okt. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!