Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori az extrém...

Mennyire gyakori az extrém szülés, amikor kocsiban, mentőben vagy véletlenül otthon szül a kismama?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

En pont most kaptam el egy babat a folyoson a lift elott a toloszekben Az apukaja probalta elkapni kicsuszott a kezebol a baba amire oda rohantam.Semmi baja nem lett. Lenn a parkoloban is kaptam mar el a kocsi hatso ulesen egy iker kismama elso gyereket koraszulotten bedugtam az egyenruham ala mert hideg volt igy a testmelegem tartotta melegen amig felertunk a 2. fenn szuletett meg 8 oraval a battya utan.Otthon sok szulest lattam mind jol ment a nappaliban szuloszeken vagy zuhany alatt. A korhazban WC szuletett egy kislany visitott arra figyeltunk fel a kismama koraszulott kiment pisilni az agyabol es megszuletett a baba minden elojel nelkul.

Altalaban a gyors szulesek kockazat mentesek es minden jol megy ez a termeszet, kiveve a koraszulottek akik csak jonnek mint a gyorsvonat sokszor fajasok nelkul.

2012. okt. 15. 18:09
 12/20 A kérdező kommentje:
előző köszike
2012. okt. 15. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám télen, a kórház parkolójában született meg(a hóban)
2012. okt. 15. 20:47
 14/20 A kérdező kommentje:
előző még szerencse,hogy nagymamád túl élte és nemzedékei is lettek :D
2012. okt. 15. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm 3.babája otthon született meg. Hívta a mentőket, de mire kiértek, ő már megszült.

Nem hiszem, hogy ez olyan gyakori.

Csecsemős nővér az unokatesóm, ő is inkább csak olyanokat mesélt, de nem túl gyakran, hogy félig kilátszott a fej mire beért a kismama, meg ilyesmi, de semmi ennél komolyabb történet.

2012. okt. 15. 21:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Előző:ha a baba feje kint van,akkor gyorsan meg lesz természetes uton
2012. okt. 16. 14:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy távoli barátnőm is az otthonában szült meg. A férje elvitte a kislányukat egy közeli baráthoz, aki ugye vigyázott rá, mert beindult a szülés. Kb 15 perc leforgása volt, gyerek felöltöztet, kocsiba be, 5 perc oda-5 perc vissza az út. Addig bnőm ugy gondolta, hogy beül egy kád langyos vízbe, de ezek felgyorsították az eseményeket. Megérkezett a férje, mondta is hogy segít kiszállni a kádból és induljanak, de bnőm nem tudott már kiszálni és mondta, h késő.. Indultak a tolók, a férje segítette világra a kádban. Szorító csipesszel elszorította a köldökzsinórt és elvágta. 2 órahossza elteltével tudtak korházba menni, mki makk egészséges volt.
2012. dec. 6. 19:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló:köszi válaszod. barátnődnek sok boldogságot.
2012. dec. 6. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
A fórumon az egyik lánynak az első!!!! babája született meg otthon, az édesanyja segítségével. 30 perc volt az első fájástól számítva... Szó szerint úgy jött, mint a rakéta.
2012. dec. 7. 17:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sok válasz érkezett,mind érdekes
2012. dec. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!