Mennyire gyakori az extrém szülés, amikor kocsiban, mentőben vagy véletlenül otthon szül a kismama?
En pont most kaptam el egy babat a folyoson a lift elott a toloszekben Az apukaja probalta elkapni kicsuszott a kezebol a baba amire oda rohantam.Semmi baja nem lett. Lenn a parkoloban is kaptam mar el a kocsi hatso ulesen egy iker kismama elso gyereket koraszulotten bedugtam az egyenruham ala mert hideg volt igy a testmelegem tartotta melegen amig felertunk a 2. fenn szuletett meg 8 oraval a battya utan.Otthon sok szulest lattam mind jol ment a nappaliban szuloszeken vagy zuhany alatt. A korhazban WC szuletett egy kislany visitott arra figyeltunk fel a kismama koraszulott kiment pisilni az agyabol es megszuletett a baba minden elojel nelkul.
Altalaban a gyors szulesek kockazat mentesek es minden jol megy ez a termeszet, kiveve a koraszulottek akik csak jonnek mint a gyorsvonat sokszor fajasok nelkul.
Egy ismerősöm 3.babája otthon született meg. Hívta a mentőket, de mire kiértek, ő már megszült.
Nem hiszem, hogy ez olyan gyakori.
Csecsemős nővér az unokatesóm, ő is inkább csak olyanokat mesélt, de nem túl gyakran, hogy félig kilátszott a fej mire beért a kismama, meg ilyesmi, de semmi ennél komolyabb történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!