Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben (nemrég) szült kismamá...

Győrben (nemrég) szült kismamák! A hallottak és olvasottak alapján engedjetek meg egy buta kérdést: ugye nem nagyon kaptatok el fertőzéseket a mosdó/wc/zuhanyzó állapotok miatt!?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok a megelőzésre? Én sajnos könnyen összeszedek bármit, pedig szerintem még túl óvatos is vagyok... 27hkm

2012. szept. 18. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, én aug. 29-én szültem Győrben, meg 2009-ban és 2002-ben :)

Most jobb a helyzet, mint 10 éve, nem olyan vészesek a wc-k és a zuhanyzók, de papucs nélkül ne zuhanyozz, de szerintem nem is tetted volna :)

Mást nem nagyon tudsz tenni.

Sok sikert, és boldogságot!

3 gyerekes anyuka

2012. szept. 18. 20:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Kicsit megnyugtattál. Igen, a papucs az alap!
2012. szept. 18. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Aug.3-án szültem a szülőszoba melletti fürdőt és wc-t használd,az újabb és tisztább is és mivel közel van a szülészethez nem dohányoznak bent.Nem olyan durva már a helyzet tényleg,vegyél dm-be eldobható papír wc ülőkét,2 cs.-t,meg domestos fertőtlenítő kendőt,fürdéshez plusz papucs,meg én a szobába vittem a mosdóhoz fertőtlenítő szappant (wolf-ból)wc után ott mostam,azzal kezet.Ezekkel jó esélyed van elkerülni a fertőzést.Én is hamar összeszedek mindent,de így nem volt gond...
2012. szept. 18. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Jó babázást Nektek :)!
2012. szept. 18. 21:31
 5/8 anonim válasza:
Szia, én július közepén szültem, a mosdót rendesen takarították, meg is lepődtem, csak a kismamák baromi gusztustalanok néha. A mosdóval szemben volt a szobánk, szóval láttam mikor takarították a helyiséget. Papucs, alap. A zuhanyzó elég leélt állapotú. Szerintem a wc-s körbepapír hülyeség, mert úgy csúszik az ülőkén, mint a sütőpapír, én inkább hagyományos wc papírral tapétáztam ki, és úgy ültem rá, mert muszály volt. A nedves wc papír is nagy segítség ilyenkor szülés után. Pár nap után megjelent egy dohányos is, addig nem volt bent büdös. Milyen anya az, aki ilyenkor is bagózik???? .... A másik észrevételem, éppen a folyosón sétáltam, amikor látom, hogy egy APUKA, vagy mindenesetre hímnemű ment be a dolgát végezni a szülészet mosdójába!!! Gratulálok.
2012. szept. 19. 16:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Nahát, ez szörnyű:( Hogy micsoda emberek vannak, és hogy pont a szülészeten viselkedjenek így !FELHÁBORÍTÓ!!!Midenesetre köszönön a hasznos infókat! Jó babázást és jó egészséget!
2012. szept. 19. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 2 hete szültem. Én is csak azokat tudom elmondani,mint amiket előttem írtak.WC-re papír ülőke,nedves wc papír,plusz papucs zuhanyzáshoz,kezet azt pedig a kórteremben mostam én is mindig.

És tényleg a szülőszoba melletti wc tisztább és ott nem mernek cigizni,ha teheted oda menj.

2012. szept. 19. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is ! Jó babázást!
2012. szept. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!