Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vácon hányadik emeleten...

Vácon hányadik emeleten vannak a szülőszobák? Ott kell jelentkezni, ha megindul a szülés? Tényleg van a szülőszobában WC és zuhanyzó?

Figyelt kérdés
A vajúdó és szülőszoba az ugyanaz?
2010. jan. 5. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia:)2hónapja szültem Vácon.A 6-on van a szülöszoba és igen egyben van a vajudással.Utána visznek fel a 7-re és ott leszel a babóval:)Boldog babavárást!!!
2010. jan. 5. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Még arra válaszoljál kérlek,hogy van-e WC és zuhany a szülőszobában?

Egyébként bármilyen tapasztalat,hasznos tanács jól jönne!

2010. jan. 5. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia:)Igazábol nemtudom mert nem voltam se wc-n sem zuhizni de ugy tudom mind2 van.Sajna én császáros voltam ,de hálaistennek már tul vagyok rajta.Énis váratlanul kerültem a mütöbe mert csak sima nst-re mentem és bent fogtak mert probléma volt ezért idöm sem volt körülnézni.Ott adnak háloinget amit felkell majd venni és lesz ott 1 helység ahol majd átöltözöl és ott hagyod majd a dolgaid.Mikor várod a picit?:)kinél szülsz?nagyon boldog babavárást:)irjjjjjjjjjj:)
2010. jan. 6. 11:36
 4/7 A kérdező kommentje:

32 hetes vagyok,de valószínű,hogy előbb érkezik.A látogatási tilalom miatt nincs szülésfelkészítő,így szinte semmit sem tudok.

Mit érdemes bevinnem magammal?Mellszívóra szükségem lehet?

Minden hasznos tanács jól jönne!

2010. jan. 6. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
szia:)Ha gondolod beviheted,de én nem vittem mert feleslegesnek tartottam de nem árt ha van.Popsi törlöt ugyis adnak de ha kevés lenne akkor amit kapsz majd ajándék csomagot abban lesz azis.Pelenkát is adnak minden nap,szóval semmi extra nem kell csak amire neked szükséged lesz bentre.Ha gondolod plédet vihetsz a babódnak de én aztsem vittem mert azis volt.Ruhát csak ugyis ök adnak amiben lehet a babó.A fürdetést is ök csinálják ált. reggel 4-5 óra fele.Amugy meg veled lesz egész nap hacsak nem megy látógató hozzád:)röviden ennyi:)Ha van még kérdésed irj nyugodtan:)Vigyázz magatokra:)Szia:)
2010. jan. 7. 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Szülés után ők adnak betétet?És az jó,vagy vigyek magammal még másikat is?

A babák csak anyatejet kapnak,vagy tápszert is?

2010. jan. 7. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia:)Igen ök adnak betétet de azért vigyél be magadnak bizti ami bizti,nekem jo volt amit adtak nem volt gond vele.Ha jol tudom akkor adnak tápot ha nagyon nincs tejed vagy pedig vizet adnak még a picinek potlásnak.Sok boldogságot kivánok nektek:)Ha még vmi eszedbe jut irj nyugodtan majd visszanézek még ide:)
2010. jan. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!