Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt állok egy héttel,...

Szülés előtt állok egy héttel, de megakarom magamat nyírni ott alul! Mégis kell azért egy fazon, hogy ne legyek annyira elhanyagolt. Hogy csináljam? A nagy pocakomtól nem is látom magam!

Figyelt kérdés

Iker babáim lesznek, és borzalmas nagy a pocakom! első szülésem lesz, nem tudom hogy illik ott megjelenni.

Mit csináljak?

2012. okt. 10. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

női villanyborotva. :) Már egész olcsón lehet kapni, tükörrel egész jól megcsináltam, és azzal aztán tényleg nem kaszaboltam össze magam.

Nem egy olyan hűdejó, szülés óta nem is igazán használom, csak nagyon ritkán, de terhesen jól jött.

2012. okt. 10. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagy pocakkal sem jelentett gondot, rutinosan csinálom, ismerem minden porcikámat. (szerencsére) Idegenre én sem bíznám ezt. Esetleg csináld kézitükörrel magadnak, ha szégyenlős vagy.
2012. okt. 10. 16:03
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az összes választ! :)
2012. okt. 10. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

ha van lánytesód és jó a kapcsolatotok, esetleg megkérheted őt

ha nem intimgyantáztattál még soha, nem biztos hogy most kellene először...nem tudom van-e ilyen, de én félnék hogy esetleg az a fájdalom beindíthatja a szülést

bár lehet hogy ez butaság

2012. okt. 11. 00:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem terhesen se nagyon látom ott magam, legalábbis az alsó részt biztosan nem :) Én "kitapogatással" csináltam, persze szülés előtt kicsit nehéz volt pakolgatni a pocakomat ide-oda, de azért sikerült. Szerintem nem kell ahhoz feltétlenül látni mindent, hogy az egészet leborotváld. Nem nézegetni kell, csak mindenhol végighúzni a borotvát, persze óvatosan.
2012. okt. 11. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!