Ha gyed alatt születik meg a 2. baba?
Figyelt kérdés
Akkor a szerződőtt bérem lesz a következő tgyás és gyed alapja?Ha igen akkor az amire most vagyok szerződve,mert most gyed alatt fizuemelést kaptam,ebből számolnák a következő tgyást ill. gyedet vagy a régi bruttómból?2012. okt. 8. 17:26
1/4 anonim válasza:
A tgyás alapja a minimálbér kétszerese, kivéve, ha a szerződés szerinti béred ennél kevesebb, mert akkor az. A gyed alapja meg a kedvezményszabály miatt ugyanez. Ha emelték a béredet, akkor a magasabb összeget veszik alapul (kivéve ha több, mint a minimálbér kétszerese)
2/4 anonim válasza:
Nekem az új Tgyást és Gyedet a korábbi Gyed összegéből számították. Vagyis kevesebb lett, mint a korábbi Gyedem. A korábbi fizetésem összege így nem számított semmit.
3/4 anonim válasza:
Második válaszoló: az kizárt. Az egyik ellátás sosem alapja a másiknak. Lehet több oka is annak, hogy neked kevesebb lett, de az biztos, hogy nem az volt az ok, hogy a korábbi gyedből számolták.
4/4 anonim válasza:
Akkor mégis mi lehet az oka? Jöhet privátba is, ha van időd kifejteni, mert kíváncsivá tettél nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!