Szerintetek hány szülést bír ki egy nő?
Figyelt kérdés
Persze többnyire alkati kérdés de mégis hány gyereket tud egy nő kihordani és szülni biztonságosan?!2012. okt. 7. 15:08
12/16 anonim válasza:
Volt szomszédunknak 11 gyereke van. Ma már unokázik nagyban..A 69 nem semmi...
13/16 anonim válasza:
Szerintem fizikailag, ha jól van és nincs szükség egyik esetben sem császárra (vagy csak az utolsó 3-5 gyereknél), akkor egy nő végig tudja szülni az életét az első menstruációtól a változó korig.
Tehát mondjuk évi 1 gyerekkel ha számolunk 12 és 45 éves kora között, az 33 gyerek.
Ehhez persze elég termékenynek kell lenni, de mondjuk beültetésekkel simán.
Nyilván kevés nő szeretne 33 gyereket, és ebben az esetben még nem számoltunk az ikrek lehetőségével.
Fizikailag szerintem megoldható tényleg maximálisan egészséges nőknél, problémamentes szülésekkel.
Egyik ismerősöm 4 év alatt 4 gyereket szült, és csak az anyagiak miatt hagyták abba, egészségügyi oka nem volt.
Én mondjuk tízet vállalnék, de ehhez jó lenne a lottó ötös.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom...viszont ahogyan látom a gyakorlatban olyan embereknél akik nem védekeznek egyáltalán 10-13 gyereknél kb megáll a sor,pedig aztán sem csinálják másképp a dolgot.
15/16 anonim válasza:
Átlagosan 10-18. terheségig birnak ki.
16/16 anonim válasza:
Mária Teréziának 16 gyereke volt, szoptatni viszont nem szoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!