Hány hetes kortól kérhetek irányított szülést?
Hát én erről még nem hallottam, most utána olvastam, hogy mi ez.
De miért szeretnél ilyet, ez nem hangzik valami jól?
Merre laksz?
Nincsenek barátok/szomszédok sem? Szüleid?
A 28. hétig nagyon jól voltam, el tudtam magam látni. Úgy néz ki a következő 5 hétben le fogok koszosodni, vagy éhenhalni:) :(
Egyre sűrűbben keményedem, nyom a pici egy ideget a csípőmnél ami miatt rendszeresen kirúgja a lábamat alólam. Ha pár falatnál többet eszem nem kapok levegőt, így már lassan a kettőnknek elegendő kalóriát se tudom bevinni, és egyre gyengébb vagyok. Mikor a dokinak panaszoltam a fentieket annyit mondott "van ez így"...(bunkó)
Hú de sajnálom!
Lehet, hogy a dokidnak bunkó volt a stílusa, de a tartalommal igaza volt.
Sajnos a terhesség sok mindenkinek (nekem is), nem az a szép áldott állapot, hanem kínlódás, főleg a vége. (Minden ismerős számomra, amit leírtál, sőt...)
Viszont a babának és Neked is az a legjobb, ha akkor indul meg a szülés, amikor a baba "indítja", minden más esetben több komplikációra van esély.
Nem tudom hol laksz, de vannak szervezetek, amik egyedülálló anyákat segítenek, ha végképp nincs más, akkor őket kéne felkeresned.
Anyagilag "rendben vagy"?
Ne beszélj igy megszakad a szivem komolyan mondom :(
Nem tudnàm elképzelni hogy ôrôkbeadom a gyerekem ha megszûletik mert màr most annyira imàdom hogy belehasad a szivem:(
Lehet te sem gondolod komolyan csak depresszios vagy a pàrod miatt aki tényleg egy bunko..
Hát ha véletlenül budapesti vagy, akkor ezt tudom ajánlani:
De ha nem, akkor mindenképpen kérj máshogy segítséget, szerintem jól jönne most Neked.
Tényleg nem tudom hol élsz, de Budapesten (és talán nagy városokban is) van TB-re pszichológus. A házi orvos tud ebben eligazítani.
Nem szabad ezekkel a sötét gondolatokkal egyedül maradnod, sem most, és végképp nem szülés után.
A gyermekágyat is teljesen "egyedül tervezted"?
Mert az még akkor sem annyira egyszerű, ha problémamentes a szülés, és fizikailag hamar jól vagy.
Mindenképp keress SEGÍTSÉGET!
Te tudod, milyen ismerőseid vannak, valakit csak ismersz a környékeden, volt munkatársak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!