Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány hetes kortól kérhetek...

Hány hetes kortól kérhetek irányított szülést?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok és egyre rosszabbul viselem a terhességet. Tisztában vagyok a koraszülés veszélyeivel a picire nézve. Lassan már a wcre se tudok kimenni, enni alig aludni szinte semmit nem tudok. Sajnos egyedül vagyok, nem tud senki segíteni.
2011. aug. 5. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
37 hét fölött.
2011. aug. 5. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát én erről még nem hallottam, most utána olvastam, hogy mi ez.

De miért szeretnél ilyet, ez nem hangzik valami jól?

Merre laksz?

Nincsenek barátok/szomszédok sem? Szüleid?

2011. aug. 5. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:

A 28. hétig nagyon jól voltam, el tudtam magam látni. Úgy néz ki a következő 5 hétben le fogok koszosodni, vagy éhenhalni:) :(

Egyre sűrűbben keményedem, nyom a pici egy ideget a csípőmnél ami miatt rendszeresen kirúgja a lábamat alólam. Ha pár falatnál többet eszem nem kapok levegőt, így már lassan a kettőnknek elegendő kalóriát se tudom bevinni, és egyre gyengébb vagyok. Mikor a dokinak panaszoltam a fentieket annyit mondott "van ez így"...(bunkó)

2011. aug. 5. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Az apa meggondolta magát, bepánikolt és lelépett külföldre. A szüleim már sajnos nem élnek, a barátok meg jó néhány száz kilométerre vannak tőlem.
2011. aug. 5. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Hú de sajnálom!

Lehet, hogy a dokidnak bunkó volt a stílusa, de a tartalommal igaza volt.

Sajnos a terhesség sok mindenkinek (nekem is), nem az a szép áldott állapot, hanem kínlódás, főleg a vége. (Minden ismerős számomra, amit leírtál, sőt...)

Viszont a babának és Neked is az a legjobb, ha akkor indul meg a szülés, amikor a baba "indítja", minden más esetben több komplikációra van esély.

Nem tudom hol laksz, de vannak szervezetek, amik egyedülálló anyákat segítenek, ha végképp nincs más, akkor őket kéne felkeresned.

Anyagilag "rendben vagy"?

2011. aug. 5. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Anyagilag még csak csak el tudom magam látni (van némi tartalék) Ez számomra már nem áldott állapot hanem a földi pokol. Örökmozgóból ágyhoz kötött lettem. És már lassan ez a sok kín amit a pici okoz nemhogy erősíti az összetartozás érzést, hanem egyre nagyobb nyűgnek érzem, és egyre jobban utálom, hogy bennem nő. Már az örökbe adáson is gondolkoztam, mert nem tudom, hogy tudnám e szeretni.
2011. aug. 5. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne beszélj igy megszakad a szivem komolyan mondom :(

Nem tudnàm elképzelni hogy ôrôkbeadom a gyerekem ha megszûletik mert màr most annyira imàdom hogy belehasad a szivem:(

Lehet te sem gondolod komolyan csak depresszios vagy a pàrod miatt aki tényleg egy bunko..

2011. aug. 5. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ha véletlenül budapesti vagy, akkor ezt tudom ajánlani:

[link]

De ha nem, akkor mindenképpen kérj máshogy segítséget, szerintem jól jönne most Neked.

Tényleg nem tudom hol élsz, de Budapesten (és talán nagy városokban is) van TB-re pszichológus. A házi orvos tud ebben eligazítani.

Nem szabad ezekkel a sötét gondolatokkal egyedül maradnod, sem most, és végképp nem szülés után.

A gyermekágyat is teljesen "egyedül tervezted"?

Mert az még akkor sem annyira egyszerű, ha problémamentes a szülés, és fizikailag hamar jól vagy.

Mindenképp keress SEGÍTSÉGET!

Te tudod, milyen ismerőseid vannak, valakit csak ismersz a környékeden, volt munkatársak stb.

2011. aug. 5. 21:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Budapesten élek. A szomszéd néni hál istennek sokat segít a bevásárlásban és amennyit tud a ház körül is. Kelengyére nem kellett költeni, mert a már babás barátnők segítettek összeadni. A legrosszabb a folyamatos fizikai kimerültség és hogy alig tudok bármit is megcsinálni magam ellátni. Szülés után úgy néz ki lesz olyan barátnő, aki fel tud utazni egy két hétre. De nagyon túl akarok már rajta lenni. Ezért is érdekelt, hogy mennyire lehetne előrehozni a szülést.
2011. aug. 6. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Semennyire nem lehet előrehozni. Saját nyűgöd miatt, akármennyire is jogos, ne akarj kitolni a gyerekeddel, ő nem tehet róla.
2011. aug. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!