Normális, hogy ennyire izzadok?
szia,
én terhesség alatt nem nagyon izzadtam, de most....
7 hós a kicsim, amióta megszületett iszonyatosan izzadok, mind hónaljban mind az arcomon. Csorog rólam a víz, ha hideg van, akkor is. Rajtam még sajnos van feles kiló, biztos ez is számít, de nem hiszem hogy ennyire...
Szerintem is a hormonok számlájára írhatjuk ezt.
2009. aug. 5. 12:19
Nálam ugyanez a helyzet, tegnap este pont ezen gondolkodtam hogy megkérdem itt, megelőztél.
Én is állandóan izzadok most is, pedig most hüvös van, csöpög az eső. Szakad rólam a víz, nálam főleg akkor van ez, ha felveszem a babám, fürdetem, öltöztetem... mindig attól félek hogy vhogy rosszul fogom meg, leejtem, elcsúszok az előszobában vele meg hasonlók. Este alig várom hogy megfürödjek, mert tiszta ragadós, izzadt vagyok. Vmelyik nap már reggel 2-3 órával a felkelés utána folyt rólam a víz, nem bírtam és megfürödtem. Nagyon zavaró főleg ha jön ide vki, hogy izzadok azt hiszi a bányából jövök... :) remélem el fog múlni, annyira kellemetlen.
2009. aug. 5. 12:22
Fél éves a kicsim még mindig izzadok. Sőt most még ugye a nagy meleg is közrejátszik! De még tavasszal is, főleg mikor a gyerekorvoshoz mentünk, a gyerek egy bodyban, én nadrág, póló, és miközben a dokival beszéltünk, az orromról csöpögött a víz. Meg azért is kellemetlen, mert nem tudom sosem, hogy amúgy milyen idő van, mert én mindent melegnek érzek, és hogy a babámat hogy öltöztessem. De el fog múlni! Az első időkben még a szülés miatti gyengeség is belejátszik, majd a szoptatás miatti hormonok. De egyszer biztos túl leszünk rajta.
2009. aug. 5. 12:33
8 hónapos a kislányom, és izzadok mint a ló. :) 6 kg maradt rajtam de mindegy milyen idő van rólam is dől a víz, a hátamról, a mellem között... rémes, remélem azért lesz ez jobb is :)
2009. aug. 6. 14:27
5/11 A kérdező kommentje:
hát...nem túl bíztató...és Ti mind szoptattok?? (én igen) várom (menygugtatásként) olyan anyukák válaszát, akik már túl vannak ezen az időszakon....hátha van remény :)
az első válaszoló vagyok
nincs szopi sajnos :( táposok vagyunk a kezdetektől
2009. aug. 7. 15:15
Harmadik vagyok, én még szoptatok is, de 4 hónapos kora óta hozzátáplálunk. Meg izzadok:-))
2009. aug. 7. 18:00
8/11 A kérdező kommentje:
akkor nincs összefüggés a szoptatás meg az izzadás között...amúgy para, megkérdeztem anyukámat és mondta hogy ő a szülései óta is annyira nagyon izzadós... :((( akkor soha sem lesz vége?...
Szia. Én is szülés óta izzadok, de csak éjszaka. Olyan borzasztó tud lenni mert mikor felkelek szoptatni olyan vagyok mint akit leöntöttek egy vödör vizzel, és az ágy is olyan körülöttem. Próbáltam már takaróval vagy anélkül aludni de nincs változás. Félek ha jönnek a hüvősebb idők meg is fázhatok ahogy hirtelen kikelek az ágyból csurom izzadtan éjszaka. Remélem elmúlik minél hamarabb, mert utálok állandóan ágynemüt cserélni.
2009. aug. 12. 10:09
14:27-es vagyok, én 7 hétig tudtam szoptatni a kislányomat, szóval... :))
2009. aug. 12. 19:25
Kapcsolódó kérdések: