Mióta megszültem állandóan izzadok, nem is kicsit, szinte folyik rólam a víz, pedig sosem voltam izzadós. Sőt, az intim helyeken is teljesen megváltoztak az "illatok". Normális ez?
Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 17:55
1/4 anonim válasza:
Én a terhesség eleje óta így vagyok.Ez a hormonok játéka,állítólag ha visszaáll az eredeti hormonszint javul a dolog.Én a szülés óta (9 hónap) annyira nem izzadok,inkább attól vagyok kibukva,hogy hiába használok mindíg más izzadásgátlót szó szerint bűzlik a hónaljam.ezek szerint nem vagyok egyedül:) Talán a nődoki mondhat vmi hasznosat ezzel kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is pont így voltam, szoptatás vége felé múlt el.
DE! Nézesd meg a pajzsmirigyműködésedet, mert az is lehet a probléma, szülés után tipikus - először túlműködik (ilyenkor izzadsz), aztán túlzottan lecsökken (nekem is megvizsgálták) Egyszerű vérvétel az egész, de fontos lehet. Minden jót!
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyan így volt szülés után kb 3 hónapig aztán magától elmúlt ez a dolog.
4/4 anonim válasza:
Nálam is ez volt! Viszont 5-6 hét múlva elmúlt. Én szülés után sokkal érzékenyebb voltam egy ideig a szagokra, mint terhesen! Érdekes... szerintem most kezd visszaállni a "régibe" a tested, és ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!