Ha csak akkor engednek haza a kórházból ha volt már széklet azt hogy ellenőrzik?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy szólnom kell ha kakiltam és megnézik?Szóval csalni azt nem tudok?2012. okt. 3. 22:53
11/15 anonim válasza:
elsőnél nem kamuztam,adtak hashajtót utána sikerült.Másodiknál is adtak,azzal sem sikerült,na itt már kamuztam.Ahogy hazajöttünk,másnap itthon sikerült.
12/15 anonim válasza:
Szia! Szombathelyen nem nézik meg, de megkérdezik. Nekem mindkétszer a glicerines kúp segített, hiába adtak gyógynövényes hashajtókat, nem használt. Második szülés előtt kértem beöntést, ezért is volt nehezebb produkálni, na meg a gátseb miatt is féltem elengedni magam.:-)
13/15 anonim válasza:
Hát én vagy háromszor vagy négyszer is voltam az 5 nap alatt. Aztán mégis olyan rettenetes székrekedésem lett itthon, hogy azt hittem meghalok a wc-n.
14/15 anonim válasza:
Tudsz hazudni, nem ellenőrzik, de a saját érdeked hogy ne tedd. Ha nem megy, akkor kapsz kúpot vagy hashajtót.
15/15 anonim válasza:
Nekem sem volt székletem szülés után. Tripla adag hashajtót, glicerines kúpot is kaptam, de semmi. Azt mondták, hogy addig nem szedik ki a varratot, míg nem kakiltam, mégsem mertem azt hazudni, hogy volt. Kértem beöntést, de mire sor került volna rá, magától megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!