Szoktátok nézni a Babák háza sorozatot?
Nekem semmi bajom az olyan helyekkel, ahol természetesen és háboríthatatlanul lehet szülni.
Viszont nálam pl nem ment volna gátmetszés nélkül, mert a kisfiam elég nagy baba volt. Az oxitocint is kaptam duplán is mert rengeteg vért vesztettem.
Annak meg egyáltalán nem örültem volna, ha a fél családom végig nézi ahogy szülök. Nekem ez ahhoz már eléggé intim dolog.
De leszögezném egyáltalán nem ítélem el azokat akik így akarnak szülni.
Hát nemrég láttam egy részt, ahol 36 órán keresztül hagyták szenvedni az anyát, a gyereknek sem hiszem hogy jót tett. Ilyen áron nem ragaszkodom annyira a természetességhez és a háboríthatatlansághoz.
És az, hogy a családból ott legyen mindenki, az számomra nagyon visszataszító (valamelyik részben após is bent volt..fúújjj). A szülés szerintem egy olyan dolog, ami csak az anyára és az apára tartozik.
Inkább szüljek meg a "rideg" kórházban 8-10 óra alatt, de rendes felügyelet mellett, mint 36-40 órát kínlódva egy ilyen helyen.
Persze szép és jó! Én is szeretem a természetességet! Bár azért az durva, hogy az egész rokonság látja ahogy szenvednek a leendő anyukák. Na én azt nem szeretném! :-S
Meg sajnos ez nálam sem működött volna, császárral született meg a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!