Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babások, hányadik héten...

Első babások, hányadik héten indult be a szülésetek? Magzatvízelfolyással vagy fájással kezdődött?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
38 hét 4 naposan, magzatvíz elfolyással. (Fájások csak 2 óra múlva jöttek). A víz elfolyásától számított 5 óra múlva a karomban tartottam Őt. :-)
2012. okt. 1. 21:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Június 12re voltam kiírva! Június 11 reggel 6:12 kor keltem! Már akkor is éreztem azt a tompa nyomást a hasamba! Kimentem a wc-re és volt egy kis vérzés... Mivel a doki azt mondta hogy ha vérzek irány a kórház így is tettem! Másnap délután 16:20-kor megszületett a kisfiam! Hosszas vajúdás után! A kiírt napig húzta a kis lustaság... :)
2012. okt. 1. 23:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Szia! 40+3 naposan született meg a kislányom. 8 perces fájásokkal kezdődött. 12 órát vajúdtam.
2012. okt. 2. 05:48
 14/25 anonim ***** válasza:
37+3 hét, magzatvízelfolyás
2012. okt. 2. 06:24
 15/25 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

39+3-ra született a fiam, magzatvíz szivárgással kezdődött, császáros voltam.

40 hetes km

2012. okt. 2. 08:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Június 15-re voltam kiírva, 11-én reggel született a fiam, fájásokkal indult, első komolyabb fájástól számítva 6 óra múlva megszületett.
2012. okt. 2. 09:11
 17/25 anonim ***** válasza:
39+6 napon reggel NST-n nem volt teljesen jó az érték, elküldtek POSE-ra, ott sem volt jó teljesen, tanakodtak mi legyen, és mivel 1 ujjnyira nyitva voltam indították a szülést este 7.10-kor. 0.40-re lett meg a lányom, pont a kiírt napon. Előtte se fájás, se keményedés, a nyákdugóm a beöntés után távozott. A burok valamikor utána repedt meg, de a magzatvíz nem bírt elfolyni, mert a baba feje teljesen elállta az útját, a doki is csak akkor vette észre, amikor burkot akart repeszteni, de az nem volt sehol, és nem hitte el, hogy nem folyt el a víz. Aztán megmozdította a kicsi fejet, és akkor jött a meglepi...
2012. okt. 2. 09:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia! Napra pontosan a kiírt időpontben fájásokkal indult, 4 óra alatt megszületett a kisfiam.
2012. okt. 2. 09:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Betöltött 37. héten. Burokrepedéssel indult. Fájás jó ideig nem volt. Amikor beértünk a kórházba, az ügyeletes doki megvizsgált, még jobban megrepesztette a burkot, kitoccsant belőlem egy csomó víz, na onnantól kezdve jöttek csak a fájások.
2012. okt. 2. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:
35+2 hetesen születem,de előtte 28 órát vajúdtam!Szülés előtt 5 nappal elkezdett folyni a magzatvizem,de csak úgy cseppenként és észre sem vettem,csak amikor már beindultak a fájások!2500 grammos kislányt szültem egészségesen!Tegnap volt 3 hetes a pici lányom!
2012. okt. 2. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!