Hogyan tudom elkerülni a császármetszést?
Rohadtul félek, hogy császárral kell világra hozzam a gyerekemet...
Azt hiszem nem élném túl sem a procedúrát, sem a megaláztatást, és nálunk a kórházban iszonyúan, kiugróan magas az ilyen "szülések" száma.
Tippeket kérnék arra vonatkozóan, hogyan kerüljem el, mire figyeljek. Mert ha nekem azt találja mondani egy orvos is hogy császár, nekimegyek én nem vagyok együttműködő és nem fogok nekik ott feküdni lekötözve mint valami darab hús, amit szétvagdosnak.
Olvastam hogy számít a magasság de hogy miért nem tudom. 155 cm/52 kg vagyok.
Segítsetek!
Kedves kérdezö!
Ne haragudj,de eszméletlen buta vagy!leirom az én esetem hátha észhez térsz!41héten beindult a szülés 27óra vajudás után még mindig nem tágultam 2 ujjnyinal többre,a kislányom szivhangja leesett,esélyem sem volt megszülni!pedig nem volt nagy baba!2880grammal es 49cm-rel jött a vilagra!Rettegtem a császártol de erre volt szügseg és,h a kislanyom életet mentette meg a beavatkozás ezért hálás vagyok!Most vagyok 38hetes a masodik babankal es holnapig döntenem kell,h császár vagy megprobálom a sima szülést aminek rizikoja van,h szetreped a regi heg es elverzek!Megprobalhatom de kockáztatom a sajat és a babam egeszseget is!Szoval gondolkodj el!A férjed császárt akar,h ne tágulj ki annyira!Te Jo Isten Hol éltek?Az összehuzodik nem marad egy 10cm lyuk!Ha a férjednek az a legfontosabb,h ne tágulj ki annyira akkor sem ö sem Te nem vagytok felnöttek egy gyermek vállalásáhooz!Minden jót!38hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!