Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes úton való szülésné...

Természetes úton való szülésnél a baba mellett más (széklet) is érkezik? Ha a szülés előtt nem sokkal sikerül beérned.

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem kaptam beöntést, és annak ellenére, hogy vajúdás közben 4 alkalommal is voltam WC-n, rengeteg jött ki belőlem. Én csak éreztem, nem láttam,a férjem viszont majdnem rosszul lett tőle. Utána 5 napig nem tudtam ülni, annyira fájt a végbelem. Szülés utáni nap újra volt székletem, az zöld színű volt. Következő alkalommal olyan helyen szülök, ahol szokásos dolog a beöntés és nem számít extrának.
2010. febr. 12. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Zöld színű volt a másnapi székleted? Mitől, vagy az normális?

Amúgy én is papás szülést szeretnék majd, de persze nem kényszerítem, ha nem szeretne bejönni. Azért jobban örülnék ha ott lenne velem (velünk).

Nem tudom a te férjed merre járkált mikor született a kicsitek, de nekem a kezemet fogja, ne zavarja a szülészt és a segítőit/segítőjét. Ha akarja, majd a köldökzsínort elvágja (úgy hallottam azt csinálhatják az apukák), de szülés közben ha bejön ott legyen mellettem, fogva a kezem...legalább ennyiben "segítsen", ha már a kicsi összehozásában élvezettel résztvett :D

2010. febr. 13. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nem tudom, hogy normális-e a zöld széklet. Ügyeletesnél szültem, orvost nem is láttam a szülés után, senkit se tudtam megkérdezni róla, a szobatársam egy hétig bent volt szülés után és nem mert WC-re menni, szóval nem tudom, neki milyen színű volt.

Férjem végig bent volt, de csak viccelődött én meg majd' meghaltam EDA híján. Nem nagy segítség volt, a kezemet se fogta, ott állt a fejemnél, néha előre hajolt, megnézte jön-e a baba, de előtte más jött. Hát csak az undort láttam az arcán meg éreztem, hogy valamit "elmaszatolnak" rajtam ahelyett, hogy letörölnék. Meg is lett az eredménye: a nem steril körülmények miatt a babám fertőzést kapott, de persze csak a neonatológus mondta, hogy lehet emiatt volt rosszul, írásban nem ismerték el a vétkességüket. Hál' Istennek azóta oké a picivel, de nagyon mérges voltam rájuk!

2010. febr. 15. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

Én másnap kértem egy kis ricinust mert egész egyszerűen nem mertem wc-zni a belső varrás miatt jól szétfeszegettek és bevörösödött,lilult itt ott szóval nem a gátmetszés helye volt a gond,nah meg aranyér gondom se volt soha. Egyébként teljesen normális színe volt.Végig ott volt párom velem,de kitolásnál azt mondták a keze helyett a fémbe kapaszkodjak (vissza gondolva ha a kezébe kapaszkodok akkor lehet pár napig nem tudta volna használni).

2010. febr. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!