Természetes úton való szülésnél a baba mellett más (széklet) is érkezik? Ha a szülés előtt nem sokkal sikerül beérned.
Szia
Én a szülés előtti napot a wc-n töltöttem olyan hasmenésem volt, így akkor ott már semmi nem jött belőlem.
A kórházba érkezésem után megvizsgáltak és mivel teljesen ki voltam tágulva, azonnal a szülőágyra kellett feküdnöm. Nem kaptam beöntést. (nem is baj :)
De hogy mi jött és mi nem..... fogalmam sincs. Valahogy akkor ez nem is érdekelt. A doki megjegyezte, hogy sokat ihatam (gondolom pisi volt), de amúgy nekem is volt előtte hasmenésem, így szerintem más nem volt.
De ha hirtelen megy a szülés, hidd el, ez lesz a legutolsó, amire gondolni fogsz! :)
Nekem a doki nem engedte a beöntést. 23:25-kor lett meg a kislányom és előző naptól nem volt székletem. (mondjuk előtte 3 hétig volt vmi hasmenés szerű)
A lényeg, hogy nem jött semmi, bár én úgy éreztem, de a férjem azt mondja, semmi nem volt és ő végig bent volt, látta volna.
Nem tudom ez mitől függhet, de jobb is, hogy nem volt beöntés, kevesebb a gondod a szülés után...
Utolsónak: Milyen gondra gondolsz?
Köszi mindenkinek a választ!
Azok az anyukák, akik kaptak beöntést, a szülés után többnyire hashajtót kaptak, mert 2-3 napig sem volt székletük, márpedig annak lennie kell, hogy lássák, minden oké-e odabent.
Szóval ők szenvedtek egyrészt a beöntéssel, másrészt meg a székeléssel.
Én meg vigyorogva lerendeztem ezt a kérdést a szülés másnapján.
Erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!