Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák akiknek nem volt épp...

Kismamák akiknek nem volt épp kocsijuk amikor beindult a szülés, hogyan mentetek be a kórházba? Taxival vagy mentővel?

Figyelt kérdés
Valószinüleg nekünk sem lesz kész addigra,mire szülni fogunk. Hallottam már olyat,hogy taxit hivott anyuka de mikor megtudták hogy szülés, így nem mentek. A mentőt akkor is lehet hívni,ha nem magzatviz miatt indul meg a terhesség, hanem 5 perces fájásokkal?
2012. szept. 21. 07:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet hívni mentőt!A mentőállomásokon osztályozva vannak a hívások-mentőautók,a nagy balesetekhez,komoly esetekhez,a legnagyobb legkorszerűbb kocsikat küldik,nem vesztek el senkitől segítséget!10 percen belül kiérnek,és szakszerűen bánnak veletek az úton is!Természetesen fájásokkal is lehet hívni,nem csak magzatvíz elfolyással! 2 kisfiú anyukája aki egy mentős lánya:)
2012. szept. 21. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:
én taxival mentem, az autó szervizben volt és amúgy is csak én vezetek. mondjuk be tudtam volna kocsival menni, mert nem volt fájásom, a vizem szivárgott; de persze úgyse hagyták volna. mentőt meg nem láttam értelmét hívni
2012. szept. 21. 12:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem én úgy fogom csinálni, ha fájásokkal kell indulnom, akkor taxit hivok, remélhetőleg a 10 perces út alatt nem fog elfolyni a vizem. Ha elindul a magzatvíz itthon, akkor meg mentő, mert úgy tudom akkor nagy a fertőzésveszély.
2012. szept. 21. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Van kocsink, de elfolyt a magzatvíz, mentőt hívtam.

De szerintem egyébként is biztonságosabb azzal menni

2012. szept. 21. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs kocsink, 40 percnyire lakunk a kórháztól. Taxit nem merek hívni, mert egyrészt baromi drága - ez a kisebbik ok - a másik, hogy félek ott folyik el a magzatvíz. Meg a másik két gyerekem is villám gyorsan érkezett, nem merném megkockáztatni a taxit. Viszont a mentő az első hívásunkra nem jött ki. Közölték, hogy ők meg nem taxi. A diszpécser nő egy hatalmas tuskó volt, közölte, hogy menjünk taxival. Aztán felhívtam én is - előtte a férjem - nem voltam valami kedves, de akkor kijöttek.

34 hkm

2012. szept. 24. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Készlett az auto,a szülésre?
2021. nov. 29. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!