Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák akiknek nem volt épp...

Kismamák akiknek nem volt épp kocsijuk amikor beindult a szülés, hogyan mentetek be a kórházba? Taxival vagy mentővel?

Figyelt kérdés
Valószinüleg nekünk sem lesz kész addigra,mire szülni fogunk. Hallottam már olyat,hogy taxit hivott anyuka de mikor megtudták hogy szülés, így nem mentek. A mentőt akkor is lehet hívni,ha nem magzatviz miatt indul meg a terhesség, hanem 5 perces fájásokkal?
2012. szept. 21. 07:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nekünk itt a kocsi, de csak én tudok vezetni, úgyhogy taxit fogok hívni, ha beindul a szülés. Ezer társaság van, valamelyik kocsi csak bevisz a kórházba.

Én nem pazarlok mentőautót sima fájásokra, úgy hogy nincs panaszom. Mentőautó meghagyom a vészhelyzetekre.

Egyébként lehetne hívni persze azt is, csak 1 óra mire kiér...

2012. szept. 21. 07:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hívhatod a mentőt. Van aki semmiségekért is kihívja.
2012. szept. 21. 07:31
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen, ha nincs semmi probléma, csak fájások, célszerűbb taxit hívni... Gyorsabb, és tényleg nem "veszed el" egy esetleges tömegbalesettől a mentőst..

Mi is taxit hívtunk anno, nem problémáztak..:)

2012. szept. 21. 07:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémám lesz.:) Itt nincs taxi, akkor ki lehet hívni a mentőt??
2012. szept. 21. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Ja és másik városban van a kórház is akkor csak ki lehet nem?
2012. szept. 21. 08:23
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Ki lehet hívni, nem arról van szó, csak ha nincs gond akkor egy órán belül ne várd a mentőket..:S
2012. szept. 21. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez nálunk is sanszos,mert a párom csak este van itthon,szóval ha napközben indul be én kénytelen leszek mentőt hívni,mert taxira nincs nálam pénz. Remélem,hogy nem fogják azt mondani a mentősök,hogy nem jönnek,mert én is sokat agyalok ezen =S

39hkm

2012. szept. 21. 08:30
 8/16 A kérdező kommentje:
Csak nem mondják. Én teszek el taxira pénzt, csak nem értem,miért más egy vajúdó nöt vinni taxiban mint egy sima utast, Nekünk a kórház kocsival 10 percre van, ezért is filozok hogy a taxi elvisz e.
2012. szept. 21. 08:37
 9/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Hát nem tudom,én arra gondolok,hogy talán a kocsit féltik,hogy elfolyik ott a magzatvíz vagy nem tudom. Apukám taxis,majd megkérdezem tőle =D De egyébként a távolság is fontos,a reptérről nem vitték haza a sógornőmet a múltkor,mert túl közel van a lakhelye és nem éri meg nekik. =S

2012. szept. 21. 08:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi taxival mentünk - így is terveztük, annak ellenére, hogy van autónk. Nem akartam, hogy Apa parásan vezessen. A szülő táskába be volt készítve a taxi pénz is.
2012. szept. 21. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!