Kismamák akiknek nem volt épp kocsijuk amikor beindult a szülés, hogyan mentetek be a kórházba? Taxival vagy mentővel?
Nekünk itt a kocsi, de csak én tudok vezetni, úgyhogy taxit fogok hívni, ha beindul a szülés. Ezer társaság van, valamelyik kocsi csak bevisz a kórházba.
Én nem pazarlok mentőautót sima fájásokra, úgy hogy nincs panaszom. Mentőautó meghagyom a vészhelyzetekre.
Egyébként lehetne hívni persze azt is, csak 1 óra mire kiér...
Igen, ha nincs semmi probléma, csak fájások, célszerűbb taxit hívni... Gyorsabb, és tényleg nem "veszed el" egy esetleges tömegbalesettől a mentőst..
Mi is taxit hívtunk anno, nem problémáztak..:)
Ez nálunk is sanszos,mert a párom csak este van itthon,szóval ha napközben indul be én kénytelen leszek mentőt hívni,mert taxira nincs nálam pénz. Remélem,hogy nem fogják azt mondani a mentősök,hogy nem jönnek,mert én is sokat agyalok ezen =S
39hkm
7-es vagyok.
Hát nem tudom,én arra gondolok,hogy talán a kocsit féltik,hogy elfolyik ott a magzatvíz vagy nem tudom. Apukám taxis,majd megkérdezem tőle =D De egyébként a távolság is fontos,a reptérről nem vitték haza a sógornőmet a múltkor,mert túl közel van a lakhelye és nem éri meg nekik. =S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!