A 41. hét után gyakoribb a magzati halálozás és sérülés?
Érdekes és tanulságos a tanulmány, amit valaki belinkelt.
Én pont azt gondoltam, hogy a gyakori ellenőrzések miatt ritkább a magzati halál a 40. hét után. A fiammal a kiírás betöltése után naponta jártam nst-re, 2 naponta magzatvízvizsgálatra. A 41. héten be kellett feküdnöm a kórházba, és naponta 2 nst illetve 1 magzatvízvizsgálat volt. Betöltött 42 hetesen bekötötték az oxit, de erre sem voltak fájásaim ezért áttoltak a műtőbe és kivették a fiamat.
Akkor ha ez igaz linkeljek egy cikket arrol mit okoz az ok nelkuli korai szulesinditast????
Sokkal tobb a csaszar a nem sikerult szules a fajdalomcsillapitas az ujraelesztes.A terhesseg max 42 hetig tart 41. het utan 2 naponta CTG es maghzartviz UH esetleg mehszaj eretseg vizsgalat es otlet az otthoni szules indiotasra esetleg az ujjal valo burok lazitasa. Konyorgom minden gyerek a sajat idejeben jon nem lehet oket beskatujazni pont 40 het percre persze es hogy mikor fogant es mennyi ido kell neki az nem zavar senkit. nem kell a termeszetbe beavatkozni ha nincs baj mert akkor mi gyartjuk a bajokat aztan kezeljuk azokat okossan es sajat valunkat veregetjuk milyen ugyessen megoldottuk a sajat magunk okozta bajt!!!(egy kulfoldon praktizalo szuleszno)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!