Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 41. hét után gyakoribb a...

A 41. hét után gyakoribb a magzati halálozás és sérülés?

Figyelt kérdés
most olvastam egy oldalt ahol orvosok válaszoltak és ezt olvastam és kicsit megilyedtem :( én még csak 1 nappal vagyok túl a kiirt időpontnál
2012. szept. 21. 06:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Érdekes és tanulságos a tanulmány, amit valaki belinkelt.

Én pont azt gondoltam, hogy a gyakori ellenőrzések miatt ritkább a magzati halál a 40. hét után. A fiammal a kiírás betöltése után naponta jártam nst-re, 2 naponta magzatvízvizsgálatra. A 41. héten be kellett feküdnöm a kórházba, és naponta 2 nst illetve 1 magzatvízvizsgálat volt. Betöltött 42 hetesen bekötötték az oxit, de erre sem voltak fájásaim ezért áttoltak a műtőbe és kivették a fiamat.

2012. szept. 21. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok megint. Kedves 10-es én is jövő hét péntekre vagyok kiírva. 11-es eddig én is így gondoltam,a sűrű ellenőrzés miatt,ezért is írtam,hogy ilyenkor már nem nagyon történik baj,vagy ha igen,akkor észre is veszik és egyből segítenek. Aztán jól le is lettem pontozva,amiért próbáltam megnyugtatni a kismamát. De aztán elolvastam ezt amit belinkelt az egyik válaszoló,és hát elég rémisztően hangzik.pedig sokkal több olyan kismama van a környezetemben,akiknek a 40.hét előtt adódott problémájuk,és akik betöltötték a terminust,azokkal meg sokkal többet foglalkoznak,befektetik őket stb..
2012. szept. 21. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor ha ez igaz linkeljek egy cikket arrol mit okoz az ok nelkuli korai szulesinditast????

Sokkal tobb a csaszar a nem sikerult szules a fajdalomcsillapitas az ujraelesztes.A terhesseg max 42 hetig tart 41. het utan 2 naponta CTG es maghzartviz UH esetleg mehszaj eretseg vizsgalat es otlet az otthoni szules indiotasra esetleg az ujjal valo burok lazitasa. Konyorgom minden gyerek a sajat idejeben jon nem lehet oket beskatujazni pont 40 het percre persze es hogy mikor fogant es mennyi ido kell neki az nem zavar senkit. nem kell a termeszetbe beavatkozni ha nincs baj mert akkor mi gyartjuk a bajokat aztan kezeljuk azokat okossan es sajat valunkat veregetjuk milyen ugyessen megoldottuk a sajat magunk okozta bajt!!!(egy kulfoldon praktizalo szuleszno)

2012. szept. 21. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!