A 41. hét után gyakoribb a magzati halálozás és sérülés?
Kisfiam 42+0.héten született.Semmi probléma nincs vele:)
Nyugodj meg és gratulálok a babádhoz:)
Ez butaság,ne agyalj ilyesmin =) Nem lesz semmi baja a kisbabádnak. A magzati halálozás sajnos több okból is bekövetkezhet,de általában nincs köze ahhoz,hogy betöltötted a terminust. Az ismerősömnek a 38.héten halt meg a babája,mert valahogy csomó lett a kzs-on. Elhiheted,végigizgultam a hetet. A dokik ilyenkor,mikor már betöltötted a terminust gyakrabban nézik,hogy rendben van-e a kicsi,és általában csak akkor indítják,ha indokolt. Ennyi erővel tényleg a terminus napján indíthatnák. Próbálj meg nem aggódni,tudom,hogy nehéz,mert én is rettegek,annyi ilyen sztorit meséltek már nekem,de arra kell gondolni,hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz,és most már tényleg csak nagyon de nagyon kevés választ el attól,hogy láthasd a kisbabádat =) Könnyű szülést és nagyon sok boldogságot!
39hkm
mindkettőt túlhordtam és semmi bajuk :)
minden hülyeségben lehet összefüggéseket keresni, pl. aki fekete pólóban volt tegnap a plázában, az fagyizott... stb. szóval csak pozitívan!
Én pedig pont azt olvastam, hogy minden bent töltött nap növeli az agyi kapacitást. Szóval okosabb lesz.
De ez sem feltétlenül igaz. Ne parázz, én is túlhordtam és semmi baja. Sőt még maradhatott is volna, csak én is paráztam és császár lett a vége.
Márpedig terminus betöltése után gyakoribb. Ez orvosilag bizonyított tény. Ezért nézik naponta, 2 naponta az értékeket. Én is kérdeztem a dokimat, osztályvezető főorvos, de nem engedi elkezdeni a 42. hetet a kismamáinak és a 41. héten naponta nézi őket. Nálunk is indítás lett volna, de elkezdett aznap reggel folyni a magzatvizem. Nem tágultam oxira sem és császár lett a vége. A túlhordásnak nem csak az az egyetlen oka, hogy a baba jól érzi magát, bizony lehet probléma, de ezért van az orvos, hogy erre figyeljen.
2,5 hónapos babó anyukája
Nem tudom, hogy a válaszolók mi alapján írják a válaszaikat. Ha nem tudják a választ, akkor miért írnak?
Orvosi oldalról:
Igen, gyakoribb a halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!