Lehet ebből gondolom státuszon? Bőr
tegnap a férjem levitte az udvarra játszani a 18hós lányomat,pelust cserélt neki a füvön,valószínűleg száraz füvön,tiszta karc a gyerek háta,rengeteg 2-3cm-es csík.Extraérzékeny bőrű.Nem fáj neki,nem eleven hasogatás, de látványos.Tudom h a holnapi oltáson
és súlymérésen látni fogja a védőnő,a gyerekorvos,ráadásul nem rég lakunk itt,nem ismernek,nem látták az elmúlt másfél évben h mindig szép bőrű volt. Ugye ők azt tudják milyen az ha bántanak egy kisgyereket és nem esnek nekem vagy még rosszabb?járt már így vki?
dehogy lehet :-)
mikor a gyerekeim mászni állni járni tanultak mindig teli voltak lila foltokkal karcolásokkal bibikel :-)
soha sem szóltak e miatt
most megyek a kicsivel 18 hós oltással és megint felrepedt az álla és mind a két térde heges a sima padlón elterült mint a béka
Egy szakértő szem pontosan látja, ha csak ilyen kis baleset érte a gyereket, vagy otthon tényleg bántják. Ilyenkor nem csak a testi jeleket figyelik, hanem a gyerek viselkedését is.
Lányom amúgy az egyik oltás előtt elesett, felrepedt a szája, és belilult a szeme, majd másnap térdre esett a betonon és mindkét térde tiszta seb volt.
Az oltáson dokinéni megvizsgálta, de egy szót sem szólt a foltok-sebek miatt. Gondolom látta, hogy nem verés, hanem szimpla esés következtében lettek.
Nálunk 1x a két éves gyerekem nekiesett a teraszajtó szélének, hatalmasra dagadt a jobb szeme és rögtön lila lett. Azonnal rátettem neki egy zacskó fagyasztott borsót, de gondoltam beviszem az ügyeletre.
Na a férjem rögtön mondta, hogy az orvos biztos meg fogja kérdezni hogy szerezte a sérülést, hiszen meg is verhettük alapon....
Erre tényleg nem gondoltam! De csak elvittem.
A sebészeten semmit nem kérdeztek, látták hogy mi van.. Hogy honnan tudták, hogy elesett és mégsem verés?? nem tudom!
Talán abból, hogy a gyerek nem félt tőlem hanem nyugodtan ült az ölemben vizsgálat közben.. fogalmam sincs.
Miközben én megőrültem az idegességtől, nehogy baja legyen a kis drágámnak!
De erre én is kíváncsi lennék!
szerintem a gyerek és az anya reakcióin látják h mi a pálya
no meg a gyerekorvos csak ismer ennyire már :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!