Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szules vagy...

Természetes szules vagy csaszarmetszes?

Figyelt kérdés
Van esetleg olyan akinek mind a kettőben volt része? Ha valaszthatnatok hogy döntenének? Én úgy tudom a császárnak nincs kockázata a babára hogy van ez? Én mind a kettőtől nagyon felek!

2012. szept. 19. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sürgősségi császárom volt. Féltem nagyon a vajúdástól és nagyon fájt is, pedig csak 3.5 órát hagytak vajúdni. Aztán ahogy mostanában néztem szülős műsorokat, elkapott a vágy, hogy a következőt természetes úton szüljem meg. Na, ez a mai napig tartott, úgyanis olyan erős menstruációs görcsöm van, hogy majd bekakáltam tőle. Inkább nem akarom átélni ennek az ezerszer fájdalmasabb változatás...
2012. szept. 20. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Elso inditott szules majd surgossegi csaszar. Nem volt veszes a fajdalom(jol birom a fajdalmat) amikor fel kelett kaszalodni az agybol azt is kibirtam .

De!

Amikor 20honappal kesobb megszultem a fiamat hat az valami csodalatos volt. Hajnal 3kor elfolyt a magzatviz es 6:01kor mar "kint" volt. En is feltem hiszen sem a vajudasrol sem semmirol fogalmam sem volt.De kellemesen csalodtam. Az pedig mikor vegre kitolod meglatod a kis fejet aztan radteszik,leirhatatlan.En azt mondom ezt at kell elni.

Ha van valasztasi lehetoseged ne akarj csaszart hacsak nem eletmento.

2012. szept. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!