Kistarcsán ajánlana valaki szülésznőt? 30 hetes vagyok, ilyenkor még fogadhatok valakit? Nem késő?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 23:48
1/6 anonim válasza:
Én ott szültem és nem fogadtam szülésznőt(bár orvost azt igen).Ellenben nagyon nagyon kedves és segitőkész volt mindenki, és a szülésznő is!!(persze megköszöntük utána egy boritékkal a segitségét, viszont még a kórteremben is meglátogatott).
2/6 anonim válasza:
Tasnádi Mihályné volt bent nálam nagyon rendes kedves nő mindenben segít.ki az orvosod? én is ott szültem februárban de én nem jártam valami jól az orvosommal.De a szülésznők közül ő a legnormálisabb
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom! Az baj lesz? Az első szülésnél volt, most nem akarok százezreket kiadni rá lakásfelújítás után:-)
2009. aug. 1. 11:33
4/6 anonim válasza:
Szia!Ebben a kórházban szültem én is a második gyermekemet.Úgy tudom,bár elképzelhető,hogy változott azóta,hogy a 36.hétig lehet szülésznőt felkérni,ennek az a feltétele,hogy jelezni kell az igényt a választott szülésznőnek és a választott orvosnak.Nekem nem volt fogadott szülésznőm,csak orvosom.Viszont,azt mondom Neked,egyáltalán nem probléma,ha nem fogadsz orvost,szerintem semmi hátrány nem fog érni.Elég sok orvossal találkoztam itt,vizsgált is néhány,egy kivételével tényleg figyelmes,kedves,alapos volt mind./Annak az egynek meg lehet épp nehéz napja volt,mikor genetikai ultrahangon voltam nála/. 21 órát töltöttem a szülőszobán,sajnos elhúzódó és komplikált szülésem volt.Négy szülésznővel találkoztam ezalatt az idő alatt,s kivétel nélkül mindannyian kedvesen és empatikusan viszonyultak hozzánk./Balázs Erika,a többieknek csak a keresztnevére emlékszem sajnos:Éva,Kati,s mégegy Éva+egy tanuló/Szerintem,még az sem lenne tragédia,ha szülésznőt sem fogadnál,tényleg nagyon kedvesek,pedig nekünk sem volt választott,sőt,pénzzel sem tudtuk honorálni a segítségüket.Fordítsátok inkább a Gyerekekre a nekik szánt összeget,szerintem egy kis figyelmességnek is örülni fognak,ha tényleg meg voltál velük elégedve.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A genetikai uh-n nálam is kicsit mogorva dokibácsit fogtam ki, de lehet, a terhesség miatt érzékenyebb vagyok:-)
Rendben, nem fogadok senkit. Csak attól tartok, hogy enélkül nem figyelnek oda rendesen. A kislányom szülésénél (nem itt született) nagyon nagyon odafigyeltek, mert egy nagyon komoly főorvos volt a választottam (család barátja...). Én ennek tudtam be a figyelmességet, de akkor remélhetőleg tévedek és ahogy írtátok, nem lesz gond.
2009. aug. 1. 22:52
6/6 anonim válasza:
remek szülésznők vannak Kistarcsán, bár én megkértem Makarészné Andreát, hogy kísérje végig a kicsi születését. Nagyon jó fej. de nem hallottam még senkiről ott, hogy ne lenne az.
L.38+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!