Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csinálnak ilyenkor?...

Mit csinálnak ilyenkor? Rögtön vajúdó?

Figyelt kérdés
Olyan 6óra óta,folyamatosan folyik valószínűleg a magzatvizem,és egyre erősebben.Fél óra múlva bemegyünk a kórházba.Miket fognak velem csinálni?Milyen vizsgálatok lesznek gyorsba?És ha télleg a magzatvíz,akkor azt észreveszik vagy mi?És akkor rögtön vajúdó?Egyébként nem tudja valaki,hogy ki van ma a székesfehérvári nőgyógyászati ügyeleten?36+4
2009. júl. 31. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem is így volt,és amikor bementünk a kórházba(Veszprém),megvizsgáltak,és kaptam injekciót(6óránként adják),ha nem szülsz meg addig,azért,hogy a fertőzést elkerüljék.Nekem nem volt fájásom,és cak másnap de.született meg a fiam,én még 2*kaptam.Uh.lesz,NST,és manuális vizsgálet,hogy tágulsz-e,ha nincs fájásod akkor a vajúdóba tesznek és 2óránként vizsgálnak.Addig várod a kis csodát.Remélem tudtam segíteni.Könnyű szülést neked.Nekem sajna 21óra volt,de megérte.

11hós manó anyuja

2009. júl. 31. 21:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Huú..köszi.Hát nemtom-Mert ahogy észrevettem lassan beindulnak a fájásaim is:)
2009. júl. 31. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én fájásokkal mentem be, megvizsgált az ügyeletes, aztán adatokat felvették. Utána jött a beöntés, borotválás nekem nem kellett, és zuhany. Ezután felfektettek az ágyra, rámrakták a CTG-t, infúzió. Jött a dokim, burkot repesztett. Aztán teltek az órák, folyamatosan jött dokim vizsgálni, aztán már kaptam gázt,...Végül meglett a babóm. Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
2009. júl. 31. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Helló!Én bementem a kórházba fájásokkal,de a magzatvizem az nem folyt el.Megvizsgált a dokim,aztán felvették az adatokat,és rám tették a ctg-t.Aztán hirtelen felpörögtek az események,mert a babám szinte rugdalva elindult kifelé(Végig rúgott a szülés alatt) és aztán sitty-sutty kint is volt nagyon hamar.Neked is könnyű szülést kívánok,és légyszi írd majd meg milyen volt,mert izgulok.Sok boldogságot nektek!!! :))
2009. júl. 31. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló tüneteim voltak a 38. héten. 3 perces fájásokkal indítottam, egy órát töltöttem el a szülőszobán:-)

Hasonló jókat és hajrá! Csak majd írd meg, hogyan volt!

2009. júl. 31. 22:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát az éjjel szinte minden megszűnt,reggel kezdődtek megin a fájdalmak,meg megin folyik valami.Azt mondják a magzatvíz az nem lehet,mert az nem átlátszó.Nagyon hányingerem van,meg vizelési,de pisilni nem tudok,csak épp egy minimálisat.Remélem már nincs sok,mert már sokat "szenvedek",bár ez kibirható,és mi lesz még a szülésnél:)Csak a nagy fulladás zavar,alig kapok levegőt.

2009. aug. 1. 08:22
 7/12 anonim ***** válasza:

A magzatvíz igenis átlátszó!!! (Ha nem az, akkor akár valami baj is lehet a babával, például már "belekakilt" a magzatvízbe, amitől fertőzést kaphat. Bár ez általában csak túlhordásnál fordul elő.)

Nálam csak nagyon picit kezdett szivárogni a víz este 7 felé. 9-kor bementünk a kórházba, és bár fájásaim nem voltak, miután megvizsgált az orvos rögtön a szülőszobába vittek. Ott nézték a fájásokat, a baba szívhangját. A gép nem mutatott fájásokat, ennek ellenére hajnali 3:47-kor a kezemben volt a kisfiam. :)

2009. aug. 1. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem mentél be, hogy megvizsgáljanak?? Nem lenne jobb, ha egy szakember mondaná meg, hogy mi lehet az szivárgás? Nehogy gond legyen!!
2009. aug. 1. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
De izgi , mindjárt szülsz! gratula:))))))))))
2009. aug. 1. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Irány a kórház ha még nem tetted volna meg!

Ez NEM játék?

Mire vársz?

És a magzatvíz ÁTLÁTSZÓ,ha az csordogál ne űlj tétlenűl!!!

Írj majd h mi volt!

2009. aug. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!