Mit csinálnak ilyenkor? Rögtön vajúdó?

Szia.Nekem is így volt,és amikor bementünk a kórházba(Veszprém),megvizsgáltak,és kaptam injekciót(6óránként adják),ha nem szülsz meg addig,azért,hogy a fertőzést elkerüljék.Nekem nem volt fájásom,és cak másnap de.született meg a fiam,én még 2*kaptam.Uh.lesz,NST,és manuális vizsgálet,hogy tágulsz-e,ha nincs fájásod akkor a vajúdóba tesznek és 2óránként vizsgálnak.Addig várod a kis csodát.Remélem tudtam segíteni.Könnyű szülést neked.Nekem sajna 21óra volt,de megérte.
11hós manó anyuja

Hasonló tüneteim voltak a 38. héten. 3 perces fájásokkal indítottam, egy órát töltöttem el a szülőszobán:-)
Hasonló jókat és hajrá! Csak majd írd meg, hogyan volt!
Sziasztok!
Hát az éjjel szinte minden megszűnt,reggel kezdődtek megin a fájdalmak,meg megin folyik valami.Azt mondják a magzatvíz az nem lehet,mert az nem átlátszó.Nagyon hányingerem van,meg vizelési,de pisilni nem tudok,csak épp egy minimálisat.Remélem már nincs sok,mert már sokat "szenvedek",bár ez kibirható,és mi lesz még a szülésnél:)Csak a nagy fulladás zavar,alig kapok levegőt.

A magzatvíz igenis átlátszó!!! (Ha nem az, akkor akár valami baj is lehet a babával, például már "belekakilt" a magzatvízbe, amitől fertőzést kaphat. Bár ez általában csak túlhordásnál fordul elő.)
Nálam csak nagyon picit kezdett szivárogni a víz este 7 felé. 9-kor bementünk a kórházba, és bár fájásaim nem voltak, miután megvizsgált az orvos rögtön a szülőszobába vittek. Ott nézték a fájásokat, a baba szívhangját. A gép nem mutatott fájásokat, ennek ellenére hajnali 3:47-kor a kezemben volt a kisfiam. :)

Irány a kórház ha még nem tetted volna meg!
Ez NEM játék?
Mire vársz?
És a magzatvíz ÁTLÁTSZÓ,ha az csordogál ne űlj tétlenűl!!!
Írj majd h mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!