Ilyenkor mit csinálnak?

Két hetet várnak ha az eredmények jók-
- magzatviz ellenőrzés van hogy nem -e kakil bele a baba
a szivhang és hogy nem -e lép fel nálad magas vérnyomás v. túlzott vizesedés.
Szóval nem fogják kikergetni a babát ha jól vagytok.

Ha nincs baj akkor 10 napot várnak. Àlltalában, de ha van magán dokid akkor akkor fogja csinálni mikor ö éjszakás.
Èn is túl hordtam 10 nappal, mikor bementünk hogy megindítják akkor a vizsgálattól megindult és 5 óra alatt meg lett. ami érdekes hogy az elsö hetekben az étvágya mindig egy héttel öregebb baba mennyisége volt.

Valószínűleg nem fogsz egységes választ kapni a kérdésedre,mert minden kórházban más a szabájzat arra,hogy meddig maradhat bent a túlhordott baba,és ezen belül még az orvos megítélésén is múlik,hogy mennyire látja veszélyeztetettnek a baba további bent maradását.
Megnézik a kockázati tényezőket is,pl lehet hogy ha már szült valaki császárral akkor nem hagyják annyit túlhordani a második babát mint ha nem lenne császáros sebe.
Nyilván az sem mindegy,hogy faros baba-e esetleg,vagy ikrek.
Sokmindentől függ.
Én 40+2 szültem,és pont 40 hetesen találkoztam a dokimmal. Akkor még szóba sem került,hogy meddig maradhat bent a lányom a pocakomban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!