Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor mit csinálnak?

Ilyenkor mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Mára vagyok kiírva.Hajnalba már voltak fájásaim,de nem tartott sokáig.Milyen esetben indítják be a szülést?Hanyadik hétig várnak?
2010. dec. 6. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Két hetet várnak ha az eredmények jók-

- magzatviz ellenőrzés van hogy nem -e kakil bele a baba

a szivhang és hogy nem -e lép fel nálad magas vérnyomás v. túlzott vizesedés.

Szóval nem fogják kikergetni a babát ha jól vagytok.

2010. dec. 6. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs baj akkor 10 napot várnak. Àlltalában, de ha van magán dokid akkor akkor fogja csinálni mikor ö éjszakás.

Èn is túl hordtam 10 nappal, mikor bementünk hogy megindítják akkor a vizsgálattól megindult és 5 óra alatt meg lett. ami érdekes hogy az elsö hetekben az étvágya mindig egy héttel öregebb baba mennyisége volt.

2010. dec. 6. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
nálunk azt csinálták, hogy 40 hét egy naposan adnak ott-t.vagy beindult tőle vagy nem.ha nem akkor várnak a betöltött 41. hétig az indítással.én 4 nappal hordtam túl, mivel a 40 hét 1 nap szombatra esett és hétvégén nem volt ott.hétfőn kaptam, kedden szültem.
2010. dec. 6. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem fogsz egységes választ kapni a kérdésedre,mert minden kórházban más a szabájzat arra,hogy meddig maradhat bent a túlhordott baba,és ezen belül még az orvos megítélésén is múlik,hogy mennyire látja veszélyeztetettnek a baba további bent maradását.

Megnézik a kockázati tényezőket is,pl lehet hogy ha már szült valaki császárral akkor nem hagyják annyit túlhordani a második babát mint ha nem lenne császáros sebe.

Nyilván az sem mindegy,hogy faros baba-e esetleg,vagy ikrek.

Sokmindentől függ.

Én 40+2 szültem,és pont 40 hetesen találkoztam a dokimmal. Akkor még szóba sem került,hogy meddig maradhat bent a lányom a pocakomban.

2010. dec. 6. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves második! Miből gondolod ezt a hülyeséget? Minden korházban mások a szabályok, de álltalában befektetik a kiírás napján a kismamát és az OSZTÁLYVEZETŐ főorvos dönti el mikor indíthatja meg a szülést a fogadott orvos. Ő az aki dönt, a beosztott orvos meg végzi a szülés vezetését.
2010. dec. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!