Jogos vagy irreális elvárás?
3.császárom lesz 2 hét mulva. mindent megcsinálok,bár már nagyon nehéz,főleg a hajolgatás. de igyekszem.viszont úgy érzem már irreális elvárásokat támaszt a férjem: mindent ugyanúgy csináljak meg. reggel kísérjem őket oviba,délután menjek vele,mert h épp elég lesz neki akkor egyedül ezt csinálni ha megszültem. és minden legyen rendben amig kórházban vagyok,mert ő egyedül lesz a 2 ovissal 5 napig. és reméli h jó gyorsan felépülök és leveszek minden terhet a válláról. én meg folyamatosan stresszele a helyett h pihennék, h megfeleljek,pedig-szép vagy nem szép dolog-legszívesebben olvasgatnék,pihengetnék naphosszat,nem pedig kádat súrolnék,szekrényt súrolnék,ablakot pucolnék stb. mosógépbe alig bírok behajolni,mosogatógép dettó,de muszáj ugye.
anyósomtól se hallok más h jaj szegény fiacskája,milyen nehéz lesz NEKI,és ő majd mindenben segít NEKI amig kórházban leszek.
anyámon kívül senki sem gondol arra h nekem milyen nehéz lesz h 3.x-ra is felvágnak,és nekem nem lesz választásom,felkeltenek,hozzák a picit és ha bírom ha nem el kell látnom. persze én vállaltam,de akkor is.
és még ez a plusz is h hamar szedjem ám össze magam!!
lehet h már túl durci vagyok így a végén,de valahogy most nagyon elegem van..:(
Akkor a Te Párod az enyém helyébe falnak menne :-D Nálunk úgy néz ki az "etetés" (5,3 és 1 éves lányok): Az apjuknál mindig sorba állnak a gyerekek,ha eszik- bár előtte ettek,de úgy esznek,hogy Apának 1 falat,és mind a 3 gyereknek 1 falat... így fogy el egy tányér kaja,majd amikor fürdenek vagy alszanak,akkor ül le kényelmesen enni :-D Bár az én Párom maga az idegbetegség minden egyéb téren,a gyerekeit imádja,bár Ő sem szívesen ken nekik egy szelet kenyeret,vagy szed teát... Csak esténként találkoznak- ha találkoznak,meg a vasárnap amikor látja a gyerekeket,mert úgy dolgozik. Amikor mérges valamelyikre,akkor meg elmormogja,hogy minek ennyi gyerek?? Még kettő is sok lett volna!!! :-) Mind ennek ellenére büszke 3 lányos apuka :-)
Szerencsére nálunk nincs aki "rásegítsen a vélemény nyilvánításra",és mivel imádja a gyerekeit,ha látta hogy hulla vagyok,Ő maga ment és intézte amit kellett. Bár akkor is mondta a magáét,mert fáradt volt,de szívesen maradna itthon a két naggyal- a kicsi a bajosabb Neki,mivel Ő még elmondani mi gyíkja van,nem tudja...
Üdv: 3. válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!