Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert nem akarja a felesegem,...

Miert nem akarja a felesegem, hogy bent legyek vele?

Figyelt kérdés

Egyre kozeledik a szules es most mar attol is ideges lesz ha szoba hozom.

Megbeszeltuk, hogy kulonszobat kerunk es a 3 alatt vegig veluk leszek en is bent alszok.

De a szulesnel nem szeretne ha bent lennek, oke mondjuk igaza van, bar ezt sem ertem de legyen ahogy jobb neki.

De azt sem akarja hogy a korhazba legyek, azt mondja megyek eldolgozni es delutan munka utan amikor o tul mindenne en akkor menjek be hozza.

Ha meg este szul akkor ugyanigy, este aludjak otthon es csak reggel menjek be amikor mar tul van rajta.

Mas no is igy gondolkozik?? Es miert??

2012. szept. 16. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi a párommal hamarosan tervezzük az első babát,és ő már most leszögezte,hogy végig fogni akarja a kezem,persze ha én nem akarom,akkor az ajtó előtt fog ácsorogni.Én el sem tudnám képzelni,hogy ne legyen bent velem,de nem vagyunk egyformák.Próbálj vele beszélni,kompromisszumokat kötni.De erőltetni,ne erőltesd.Említsd meg neki,hogy mennyire szereted,hogy támogatni szeretnéd a nagy napon is.Hátha megenyhül.
2012. szept. 18. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
nézd. én pl csípem apósom,de ő egy olyan ember,aki folyton beszél,utasításokatakar osztogatni,mindenkit túl akart kiabálni,és minidg mindet jobban tud. ha te is ilyen vagy megértem a párod h nyugit akar legalább a szülésénél. ettől még szeret téged,de ott hidd el az a legjobb ha békén hagyják az embert. csak akkor menj be ha mégis beenged,ha meg tudod állni h egy szót se szólsz,csak ha ő kéri,nem nyúlsz hozzá csak ha ő kéri,vagyis max készenlétben állsz a sarokban és ugrasz amikor kéri. ha érzed h ez nem menne,akkor jobb ha nem mész
2012. szept. 18. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Én például először nagyon elleneztem hogy a párom bent legyen!

Pont azért mert ha nagyon fáj valamim..ideges leszek attól ha esetleg macerálnak vagy hozzám szólnak!

Hmmmm.....viszont mikor eljött a kórházba menetel ideje(szülni),úgy megvoltam rettenve,hogy kértem,hogy jöjjön be velem!

Nélküle azt hiszem nem tudtam volna végigcsinálni!!

2012. szept. 18. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!