Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert nem akarja a felesegem,...

Miert nem akarja a felesegem, hogy bent legyek vele?

Figyelt kérdés

Egyre kozeledik a szules es most mar attol is ideges lesz ha szoba hozom.

Megbeszeltuk, hogy kulonszobat kerunk es a 3 alatt vegig veluk leszek en is bent alszok.

De a szulesnel nem szeretne ha bent lennek, oke mondjuk igaza van, bar ezt sem ertem de legyen ahogy jobb neki.

De azt sem akarja hogy a korhazba legyek, azt mondja megyek eldolgozni es delutan munka utan amikor o tul mindenne en akkor menjek be hozza.

Ha meg este szul akkor ugyanigy, este aludjak otthon es csak reggel menjek be amikor mar tul van rajta.

Mas no is igy gondolkozik?? Es miert??

2012. szept. 16. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
én például:)A nők nem szeretnek gyengének látszani,főleg nem a párjuk előtt.Ez egy eléggé kiszolgáltatott szitu..
2012. szept. 16. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudja, hogy mennyi erőt ad, ha ott van a szeretett Férfi mellette és milyen csodálatos élmény a közös Gyermek világra jövetele. Mi sem apás szülést terveztünk, mégis úgy alakult és nagyon-nagyon örülünk neki mindketten! :)

Egyébként ha a szülő nő kiszolgáltatottnak érzi magát, ott nagyon nagy baj van a kórházi személyzettel :(

Szerintem azért legyél kéznél majd, hátha ő is meggondolja magát.

Gyors szülést és jó babázást kívánok :)

2012. szept. 16. 23:10
 3/13 Babeli Zurzavar ***** válasza:
97%

roviden a valaszom: mert még nem szult, bovebben az elottem szolo valasza.

Ha teheted(marpedig miert ne tenned), allj ki amellett hogy bemesz, max. bizonyos jatekszabalyokat lefektettek(pl. hogy a fejenel ulsz majd es hattal leszel a labainak, max akkor fordulsz oda amikor kint van a mano-teszem hozza hogy mi igy indultunk neki, de apu mindent nezett vegul-. a masik amivel vedono ravette a parom hogy legyen bent nalam, az az, hogy a gyerkoc mar ismeri a hangod. amikor megszuletik tele lesz idegen tapasztalasokkal a vilag, es Te, az Apukaja leszel az egyetlen ismeros az elso par masodperc utan. Ha olyan helyen szultok mint fehervar, ahol a k.zsinor elvagasa utan apa kezebe adjak a gyereket eloszor, akkor ott lesz negyed perced arra, hogy belenezz melyen a szemebe, elkezdj hozza beszelni, ezzel pillanatok alatt megnyugtatni Ot! na az lesz a Ti 15 masodpercetek, ami megeloz mindent A ferjem elmeselese alapjan Ö akkor lett APA es lett a gyerekunk az Ő FIA.

Nem hiszem, hogy -nemi tulzassal- tuleltem volna a 19 ora vajudast ha nincs ott parom, nem hiszem hogy ugyanolyan buszke lenne ram es viszont, ha nem jott volna be, nem hiszem hogy olyan jo csapat lennenk azota amilyenne tett minket az egyutt szules ha kihagyta volna.

ja es a kemeny anyaknak:

Ha valakit lat a parja kitolni egy 10 centis lyukon egy, helyenkent 15-20 centi atmeroju, 3-4 kilos csomagot,vagy epp a vajudas utan egy mutetet vegigrlni eber allapotban, azt nem fogja eros, csodalatos nonek gondoln/ latni?! ne vicceljetek... akkor leszunk igazan kemenyek a szemukben!

2012. szept. 17. 01:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy csak a hormonok,de ezt olyan szépen írtad le Bábeli, hogy megsirattál... :$
2012. szept. 17. 06:52
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Esetleg lehet, hogy türelmetlen típus vagy, és nem akarja, hogy sürgesd majd.
2012. szept. 17. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

én is elküldtem a férjem,mert hiába mentem 5 perces fájásokkal,semmi tágulás ne volt. 1kor mentünk be,másnak 1kor jött ő amikor már a vége felé voltunk. én sokat hánytam,ment a hasam,szenvedtem. sokkal többet tehet ilyenkor egy szülésznő.

tartsd tiszteletben amit kér,de legyél készenlétben,hátha meggondolja magát. én is meggondoltam sokszor,de tudtam h semmit nem tudna tenni,és a tehetetlenségtől meg attól h látja h mennyire fáj, nem érezné jól magát. amikor otthon vajúdik még,akkor legyél mellette,segíts neki amiben csak tudsz-masszírozd,adj neki enni-inni,nézd át a táskáját,nyugtatgasd,vedd át vele a légzőgyakorlatokat,stb. amikor pedig beviszed mond el neki h angyon szereted és várod a hívását és amikor akarja te máris repülsz hozzá.

2012. szept. 17. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
mert nem akarja, hogy lássad szenvedni. én azért fűzném a helyedben. ez akkora élmény egy apukának, hogy hihetetlen
2012. szept. 17. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért,hogy ne lásd szenvedni! A másik lehetséges ok ,hogy ő is sok rémtörténetet olvasgatott a neten ,,arról a férje/párja megundorodott a nőtől a szülés látványától....Ez nagyon nagy butaság szerintem....próbáld megmegbeszélni vele,hogy ez egy csodálatos megismételhetetlen élmény neked,neki pedig segítség!
2012. szept. 17. 11:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Beszeltem vele sokszor, szazszor is de hajthatattlan.

Azt mondja, hogy sokat beszelek es nem tudom abbahagyni a dumat, es legalabb akkor hagyjam kicsit beken... nem tudom hogy komolyan gondolja? Az mondjuk teny ha ideges vagyok sokat beszelek, mert mar masok is mondtak. De ez annyira nem lehet rossz szokas, hogy ezert ne akarna hogy bent legyek vele. O biztos nem fel hogy megundorodok tole, mert tisztaban van vele hogy mennyire szeretem es ezen semmi nem valtoztathat.

2012. szept. 17. 11:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ígérd meg neki, hogy befogod :)

Egyébként az én Férjem is stresszpofázó, de nagyjából három mondatot mert/bírt szólni :D

2012. szept. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!