Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdás alatt lehet betétet...

A vajúdás alatt lehet betétet betenni, ha leszállhatsz az ágyról, vagy csorog össze-vissza minden?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem elfolyt a magzatvíz az elején, de utána még órákig jött belőlem. A betét kevés lett volna, de még a törölköző is...

Ez most így gáznak hangzik, de a kórházban ez senkit sem zavar, sőt neked sem a betét lesz a legfőbb gondolatod. :)

2012. szept. 15. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem lepedòt adtak, a betét kevés lett volna. De igaza van az elsőnk, ha folyik akkor folyik, ez ott nem probléma!
2012. szept. 15. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem betét volt ott, de csak úgy, bugyi nélkül. Én végig a labdán pattogtam arra volt lepedő terítve.
2012. szept. 15. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem papír vattát adtak, azt szorítottam a lábam közé. Mondjuk én majdnem végig labdán ültem, a labda tartotta. De ha álltam, vagy sétáltam, akkor sem esett ki, pedig nem volt rajtam bugyi.
2012. szept. 15. 12:36
 5/11 Babeli Zurzavar ***** válasza:
a vajudasomnak ez volt legbortalmasabb resze, mert nem keszultem ra,szoval vegyel egy adaggal tobb Tena betetet, mint amennyit a gyermekagyas idore szantal es vidd be magaddal,hidd el jo szolgalatot tesz majd!
2012. szept. 15. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem adtak betétet, vagyis valami vastagabb dolgot. Viszont egyszer sem álltam fel, mert be volt kötve az oxi, meg az nst is rám volt kötve. Szóval csak simán fekve vajúdgattam 12 órát. De tényleg nem azt nézik majd, hogy húzod magad után a csíkot. Fel lesz mosva és kész :)
2012. szept. 15. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Belőlem csak a tolófájások alatt jött a "cucc", vajúdás alatt semmi, pedig sétáltam össze-vissza. a tolòk alatt meg az ágyon feküdtem, akkor meg már mindegy volt :D
2012. szept. 15. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Rajtam csak a kórházi ruha volt, így nem használtam betétet sem. Az, hogy ott mi folyik kifelé, senkit nem izgat. Természetes dolog.
2012. szept. 15. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem adtak (plusz ki is szolgálhattam magam) nagy betétet, arra pedig harisnyaszerűt, tehát nem esett le a "betét" de inkább vmi pelenkának hívnám:)
2012. szept. 15. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ha felálltam akkor a szülésznő adott gézbe tekert vattát.A magzatvizem már rég elfolyt mire kórházba kerültem így elég volt az amit adtak.
2012. szept. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!