Valaki szült akkor, amikor esemény vagy rendezvény volt?
Figyelt kérdés
Létezik,hogy valakin nem látszik vajudás?2012. szept. 9. 13:30
1/9 anonim válasza:
szia! Ha eseménynek számít akkor én a tavalyi falunapon szültem:-) így a falu "apraja-nagyja" a mai napig a kis falunapi babaként emlegetik a fiam!:-) látogatni már úgy jöttek a nagylányomék, hogy a falucska polgármestere egy szál szegfűt küldetett!:-) kis gratuláló lappal a falu nevében:-) Első terhességem császárral végződött, 10 órát "vajúdtam" a gép szerint. Én jól éreztem magam viccelődtünk, szóval ha az utcán lettem volna, senki meg nem mondta volna, hogy fájásaim vannak...de azért ha igazán beindult volna, gondolom nem lett volna kedvem viccelődni:-) (a szülés semmit sem haladt, mint kiderült, totál belecsavarodott a kisasszony a köldökzsinórba, ezért lett császár). Te mikorra várod? Boldog babavárást:-)))
2/9 A kérdező kommentje:
aha igen annak számit az is.ez tág fogalom,minden benne lehet.
2012. szept. 16. 19:44
3/9 anonim válasza:
Első babámat most nyáron a foci EB-n szültem, a kórházba érkezés után másfél órával már babáztunk! Nem akartam bemenni amíg vége nincs a meccsnek, nagyjából egész nap vajúdtam, de a meccs alatt még dinnyét ettem, meg ilyenek.
4/9 A kérdező kommentje:
előző az érdekes,jo vicces lehetett :D :P
2012. szept. 24. 18:25
5/9 anonim válasza:
Augusztus 20. a szülés után a szobám ablakából néztem a tüzijátékot. :)
Így a fiam minden évben tüzijátékkal ünnepelteti magát :D
6/9 anonim válasza:
Apukám 60. szülinapján született a kisfiam :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
Létezik,hogy valakin nem látszik vajudás?
2012. dec. 4. 17:43
8/9 anonim válasza:
Szia. Rajtam nem látszott, csináltam is nagy káoszt. Pont apósom, sógorom és férjem közös szülinapját ünnepeltük (22-24-25) nyáron, mondtam, kissé fáradt vagyok, pedig fájtam, lefeküdtem a teraszra egy nyugágyra, 3 nap múlva kellett volna szülnöm. Egyszer csak elkapott egy durva fájás, mondtam, o-óóó, menni kell, és elöntött a víz. Nem tudtam, hogy ilyen gyorsan fog történni, alig értünk be a kórházba. Azon viccelődtünk, hogy a kicsi elfoglalta a helyét a 23. ai szüléssel, most már négyes bulit tarthatunk. A tesóját az anyósom és az én szülinapom közti egy hétre tettük be, szóval ő 09.-ei, én 15.-ei vagyok, és 11.-ére vagyok kiírva. Ha időben jön, megint egyszerre bulizunk.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi előző.várom sok választ
2012. dec. 4. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!