Mi a teendő ha elfolyik a magzatvíz? (ebben az esetben. )
2.babámat várom. 35hetes vagyok. Kislányommal éjszaka a 39.héten ért derült égből villámcsapásként, éjjel egy fordulás alkalmával a víz elfolyt. Olyan váratlanul és hirtelen ért, h fölkaptam a ruhám, férjem a csomagomat, és irány a kórház.
De ugye mostmár van egy gyerkőc. A helyzet bonyolultabb ezáltal is. + így a férjem,ha éjjel indul be a vízelfolyás, nem vihet be. Hívjunk mentőt? Kijönnek ugye hajnalban is...akármikor hívom őket? A gyereket nem akarom fölébreszteni h jöjjenek mindketten, szomszédot nem riasztanák hozzá. Inkább maradjon apa otthon, de akkor én egyedül a mentősökkel megyek...ez olyan szomorú...:(
+ még annyi kérdés, h ha elfolyik a víz, akkor még tusolhatok egyet, vagy csak vízszintesen lehetek?
Köszi a válaszokat!
Szia! Nos ezzel kellett volna kezdened, én is Kecskeméten szültem 8 hónapja:-))
Nekünk a szülésfelkészítőn mondták, hogy nincs járkálás, vizszintes és mentőhívás. Mondani kell, hogy kismama vagy és gyorsan kiérnek. Ezt is a szülésznő mondta, ne aggódjunk, max 10-15 perc!
Miután megvizsgáltak és még van időd lehet menni tusolni, én beöntést nem kaptam, borotválni nem kellett. Ami szar az a fél órás NST, amit fekve kell kivárni. Ha bármi érdekel írj nyugodtan priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!