Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » TENA hálós bugyiba jó csak a...

TENA hálós bugyiba jó csak a TENA betét? Vagy "rendes" bugyiba is? Ilyen kell a kórházba? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A TENA betét a rendes bugyiba is jó,és érdemes ilyet vinni a kórházba, mert az elején kell a nagyobb betét. Én hálós bugyit használtam, mert azért a nagyobb betétből is kicsit kifolyt és ezt könnyű volt kiöblíteni és gyorsan meg száradt. Nagyon olcsó volt,azt hiszem 300 Ft körül a gyógyszertárban. én eggyel nagyobbat vettem, mint rendes méretem, az kényelmes volt.

2009. júl. 30. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég volt az éjszakai betét is, nem biztos, hogy nagyon fogsz vérezni, összesen 3csomag betétet használtam el(2éjszakai, de csak mert gyakran ok nélkül cseréltem), 5hét alatt+ 1/2csomag tisztaságit

Amire figyelj, hogy azért tartson a bugyi, mert ha elmsázik, becsúszik, összeken.

2009. júl. 30. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó volt a Tena betét a hálós bugyival. Szerintem vegyél olyat,én még itthon is azt használtam.
2009. júl. 30. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a hálós bugyi,de a Tena betét amúgy rendes bugyiba is jó.
2009. aug. 1. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!