Gurulós bőröndbe vagy sporttáskába viszitek (vittétek) a cuccotokat a kórházba? Szülőszobára visztek külön kis táskát (papucs, kis türcsi, köntös, bugyi, betét, víz, szőlőcukor, fényképező)
Én utazótáskában vittem be a dolgokat-nem volt vele semmi baj.A szülőszobára sajnos én nem vittem semmit-csak a végén kértem hogy hozzák be a a vizet.De oda bugyi,betét nem kell,papucsot már előbb "rád adják".Törcsit és zoknit vigyél,na meg telcsit,szcukrot,Ja és wcpwpírt,mert ha "előkészítenek" az kell :-)
Könnyű szülést
Azt,hogy mibe pakolsz szerintem mindegy. Szülés után úgy sem cipelhetsz.Hogy mi kell a szülőszobára azt pedig kérdezd meg egy szülésznőtől abba a kórházba ahol szülni fogsz. Ha pedig fogadtál szülésznőt akkor fordulj hozzá bizalommal biztos segíteni fog. Minden kórházban mások a szabályok. Így érdemes a kórházban érdeklődeni. Egyébként meg jogod van arra, hogy ha kórházat valasztottál az orvos megmutassa, a szülőszobát. Én pl. Bp. szültem a II. számú női klinikán és az orvosom megmutatta, hogyan néz ki a szülőszoba és el is mondták mikor kerül valaki be a szülőszobába és mikor a vajúdóba. Bátran kérj információt a kórháztól.
Boldog anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!