Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Málnalevél tea? Mire való?

Málnalevél tea? Mire való?

Figyelt kérdés
Gyorsítja a szülést, vagy enyhíti a fájásokat? 36 hetes vagyok, 3. babámat várom. A 2. babám 4 óra alatt meglett. A klinika másik városban van, bő fél óra az út. Ha gyorsítja a szülést nem vállalom be, szeretnék beérni... :-) De a méh felkészítéséhez jol jönne. Hanyadik héttöl kell inni?
2012. szept. 9. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Méhnyak puhító. Tehát gyorsítja a tágulást. 36-37. héttől javasolt. 8-10 perces fájásokkal indulj el majd akkor tuti odaérsz.
2012. szept. 9. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha en gem kérdezel semmire se jó. mikor ittam marha nehezen szültem, mikor nem ittam akkor meg tök könnyen
2012. szept. 9. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hittem benne, és végig ittam a végén, semmit nem ért, sűrgősségi császár lett, mert nem tágultam, és fájásgyengeség is fellépett, és gyengült a pici szívhang.
2012. szept. 9. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy jártam, mint második.

Második és 3. babánál nem ittam, egyre könnyebben szültem.

2012. szept. 9. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmire nem jó. 36. héttől ittam, 19 órát vajúdtam, az első fájástól számítva 11 óra múlva kezdtem tágulni, szóval nekem semmit nem ért.
2012. szept. 10. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mindkétszer ittam. Kisfiammal 8 perces fájásokkal mentem be a kórházba, 4 cm-re nyitva, délután 4-kor. 19:40-re lett meg. Kislányommal 5 perces fájásokkal, 5 cm-rel, délután 5 után, 19:50-kor lett meg. Hogy a málnalevél tea segített-e a gyors tágulásban azt nem tudom, mert mindkétszer használtam.
2012. szept. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!