Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sokat olvasom itt a málnalevél...

Sokat olvasom itt a málnalevél teát, 32. hetes vagyok, mire jó az, milyen hatást gyakorol amiért isszák? És hogyan alkalmazzátok, mennyi idővel szülés előtt és mennyit kell belőle, hogyan készítsem?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

szia

36-37.héttől lehet inni.

állítólag segít a tágulásban, ezáltal leröviditi a vajúdást.

napi,2.5dl.

elkészítése: vízet forralsz, ráborítod a málnalevélre, 5-10perc ázás után leszűröd, aztán elfogyasztod.

én iszom, úgy gondoltam veszíteni valóm nincs vele.

200ft körül van.gyógynövényboltban.

38hetes kismama, boldog babavárást

2008. júl. 17. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :)
2008. júl. 17. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
En ittam szorgalmasan....nekem nem valt be, vagtak es vajudtam is 12 orat.LEHET TE SZERENCSESEBB VAGY, LESZEL.
2008. júl. 17. 16:00
 4/4 anonim válasza:

Én az első babánál is a 36. héttől kezdtem inni. A kiírt napon !!1,5 óra!! alatt meglett. Az orvosom is teljesen elképett. A szülésznő finoman megkérdezte, hogy ittam e a teát? De hát nem lehet tudni, hogy tea nélkül, hogy ment volna.

Mindenesetre én most is iszom!

2008. szept. 18. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!